Αρχική / ---SLIDER / Ο Πολάκης, πριν φύγει … έδιωξε τον Διοικητή του «Γ. Γεννηματάς»

Ο Πολάκης, πριν φύγει … έδιωξε τον Διοικητή του «Γ. Γεννηματάς»

Αποπέμφθηκε από το Νοσοκομείο ο Διοικητής του «Γεννηματάς». Έπειτα από σχετική απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη. Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες. Ο Παύλος Πολάκης ζήτησε την παραίτηση του Διοικητή του Νοσοκομείου «Γ.Γεννηματάς», Βασίλη Κεκερή, καθώς υπήρχαν καταγγελίες στο υπουργείο Υγείας για κακοδιοίκηση.Η απομάκρυνση δια χειρός Πολάκη έρχεται λίγες ημέρες πριν τις εκλογές. Κι ενώ με βάση πηγές, οι σχετικές καταγγελίες είχαν φθάσει στο υπουργείο Υγείας εδώ και καιρό. Μάλιστα η υπόθεση είχε μελετηθεί διεξοδικά και από την Α’ Υγειονομικής Περιφέρεια (ΥΠΕ) όπου και ανήκει το Νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί οικονομικός έλεγχος στο Νοσοκομείο Γεννηματάς. Για να διαπιστωθεί εάν αληθεύουν οι καταγγελίες που έφθασαν στο υπουργείο Υγείας και στον ίδιο τον Παύλο Πολάκη.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και λεπτομερής έλεγχος και από το Σώμα Επιθεωρητών του υπουργείου Υγείας, γνωστοί και ως «ράμπο» υγείας στο Νοσοκομείο, για να κάνουν φύλλο και φτερό όλα τα στοιχεία και τα οικονομικά του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Δείτε ακόμα

Check Also

…ακολουθήστε το…

…ακολουθήστε το, σήμερα και σχεδόν καθημερινά θα έχετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε και να ενημερώνεστε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *