Αρχική / ---SLIDER / Ο πραγματικός λόγος χωρισμού Βίσση – Καρβέλα και το σχόλιο Σκορδά για Κωστόπουλο – Μπαλατσινού

Ο πραγματικός λόγος χωρισμού Βίσση – Καρβέλα και το σχόλιο Σκορδά για Κωστόπουλο – Μπαλατσινού

«Αν θέλουν και οι δύο πλευρές, δεν είναι λόγος αυτός για να διαλύσεις ένα σπίτι. Όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού δεν μπορείς να ξέρεις».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκε στον Θέμο Αναστασιάδη τη νύχτα της Τρίτης και -μεταξύ άλλων- μίλησε για την Άννα Βίσση, τον Νίκο Καρβέλα και τον χωρισμό τους. «Μια μέρα που ήταν στην Καλαμάτα και έκαναν συναυλία μαζί πάει και της λέει «Θέλω να χωρίσουμε». Του λέει «Γιατί;» και της απάντησε «Γιατί δεν έχω σεξουαλική διάθεση για σένα», αποκάλυψε.

Στη συνέχεια, ο Πέτρος Κωστόπουλος αναφέρθηκε στον δικό του χωρισμό από τη Τζένη Μπαλατσινού. «Δεν είχα ποτέ το σθένος να χωρίσω. Πάντα έκανα αρκουδιές για να με διώξει η άλλη», εξομολογήθηκε.

Το θέμα συζητήθηκε στο Πρωινό και η Φαίη Σκορδά σχολίασε: «Φαντάζομαι ότι το πιο γνωστό είναι να το συζητήσεις με τον άλλον και είναι ένα κομμάτι για μένα που μπορεί να βρεθεί λύση για να το αλλάξεις, αν θέλουν και οι δύο πλευρές. Δεν είναι λόγος (σ.σ. το σεξ) για να διαλύσεις ένα σπίτι». Οι ατάκες έδιναν και έπαιρναν στο τραπέζι σχετικά με το ποιος στεναχωρήθηκε περισσότερο μετά τον χωρισμό, Βίσση ή Καρβέλας και η Φαίη αντέδρασε έντονα: «Εμείς θα βγάλουμε συμπέρασμα ποιος ήταν καλά και ποιος δεν ήταν; Πάτε καλά; Εδώ εμείς οι ίδιοι δεν ξέρουμε σε μια σχέση τι ακριβώς συμβαίνει και γιατί αντιδράμε έτσι. Όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού δεν μπορείς να ξέρεις»

Δείτε ακόμα

Check Also

Επίδομα θέρμανσης: Δεύτερη ευκαιρία για αίτηση μέχρι τις 13 Ιανουαρίου

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από την πλατφόρμα myΘέρμανση της ΑΑΔΕ, το σύνολο των αιτήσεων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *