Αρχική / ---SLIDER / Ο Βασίλης Παλαιοκώστας «παρουσιάζει» το βιβλίο του – Πώς απέδρασε με το ελικόπτερο

Ο Βασίλης Παλαιοκώστας «παρουσιάζει» το βιβλίο του – Πώς απέδρασε με το ελικόπτερο

Στις 600 σελίδες του βιβλίου του «Μία φυσιολογική Ζωή», ο διαβόητος κακοποιός Βασίλης Παλαιοκώστας περιγράφει τη ζωή και την δράση του, μεταξύ αυτών και την απόδρασή του από τις φυλακές Κορυδαλλού.Δικηγορικό γραφείο των Αθηνών παρέλαβε προ μηνών έναν φάκελο μέσα στο οποίο υπήρχε ένα χειρόγραφο, αλλά και μία ιδιόγραφη επιστολή με το παλαμικό αποτύπωμα του Βασίλη Παλαιοκώστα. Επρόκειτο για το βιβλίο του και το αποτύπωμα λειτουργούσε ως απόδειξη ότι ανήκει πράγματι στον Παλαιοκώστα. Ο δικηγόρος στη συνέχεια μετέφερε το χειρόγραφο σε εκδοτικό οίκο.

Ο ασύλληπτος εδώ και περίπου 10 χρόνια κακοποιός, ο οποίος αναζητείται και από την Interpol, μέσα από τις σελίδες του βιβλίου αρνείται σχεδόν όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

«Ό,τι άλλο έχει να κάνει με ένοπλη ληστεία και κατηγορήθηκα, ήταν πλεκτάνες – χρώματα της ΕΛ.ΑΣ. Έως και τώρα, δεν έχω διαπράξει ποτέ ένοπλη ληστεία σε οποιοδήποτε οργανισμό πέρα από τράπεζες», γράφει χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την κινηματογραφική απόδρασή του από τις φυλακές Κορυδαλλού μαζί με τον έτερο καταδικασθέντα Αλκέτ Ριζάι, σημειώνει:«Περάσαμε μαζί την πόρτα και ο Αλκέτ την έκλεισε πίσω του. Έβγαλε από τη μέση την αλυσίδα, την πέρασε γύρω από τα κάγκελα και την κλείδωσε με λουκέτο. Ο υπάλληλος προαυλίου δεν το κούνησε ρούπι παρά καθόταν όπως όλοι οι κρατούμενοι και απολάμβανε το απρόσμενο θέαμα. Οι αισθήσεις μας βρίσκονταν σε ύψιστο συναγερμό. Η αδρεναλίνη έσπαγε κοντέρ. Αφήναμε πίσω μας το κτηριακό συγκρότημα του Κορυδαλλού, πετώντας προς τη γλυκιά ελευθερία».

Δείτε ακόμα

Check Also

Η Ελλάδα μία από τις 7 πιο ευάλωτες χώρες στον κορονοϊό! Δείτε γιατί

Ανάμεσα στις επτά χώρες που είναι πιο ευάλωτες στον κορονοϊό βρίσκεται η Ελλάδα, σύμφωνα με …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gps Garmin