Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / ΟΑΣΘ: Την Πέμπτη το πρωί δεν θα κουνιέται τίποτα

ΟΑΣΘ: Την Πέμπτη το πρωί δεν θα κουνιέται τίποτα

«Εάν η καταβολή δεδουλευμένων ενός μήνα είναι ικανή να ματαιώσει την επίσχεση εργασίας που έχουν προαναγγείλει οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα αποφασιστεί στις 17 Νοεμβρίου 2016 σε νέα συνεδρίασή τους» είπε ο πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων στον Οργανισμό Δημήτρης Τσερμενίδης στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όσον αφορά σε δηλώσεις του περί αναστολής της κινητοποίησης εάν καταβληθούν δεδουλευμένα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες, ο κ. Τσερμενίδης είπε:

«Δεν μίλησα ποτέ για αναστολή. Την Πέμπτη το πρωί δεν θα κουνιέται τίποτα. Δεν γίνεται κάθε φορά να προαναγγέλλουμε κινητοποιήσεις και να μην τις πραγματοποιούμε, επειδή μας βάζουν έναν μισθό στους λογαριασμούς μας.

Επιτέλους πρέπει να βρεθεί και να δοθεί μια οριστική λύση για το τι μέλλει γενέσθαι με τη λειτουργία του οργανισμού και την τύχη των 2.300 ατόμων που δουλεύουν σε αυτόν».

Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ είναι απλήρωτοι τρεις μήνες, συμπεριλαμβανόμενου και του τρέχοντος και έχουν να λάβουν ποσό άνω των 6 εκατ. ευρώ, συνολικά.

Δείτε ακόμα

Check Also

Ποιά και πότε ξεκινούν τα μέτρα για υποχρεωτικά rapid test σε καφέ, καταστήματα λιανικής, κομμωτήρια για τους ανεμβολίαστους

Από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου η ζωή των ανεμβολίαστων θα αλλάξει. Συγκεκριμένα μόνο σε τρεις …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *