Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Όχι 3 αλλά 4 θα είναι τη νέα σεζόν τα τηλεοπτικά ζευγάρια της σειράς “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”.

Όχι 3 αλλά 4 θα είναι τη νέα σεζόν τα τηλεοπτικά ζευγάρια της σειράς “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”.

Ο μαραθώνιος με τις τηλεοπτικές άδειες μπορεί να έφτασε στο τέλος του και αρκετά ιδιωτικά κανάλια να έμειναν απ’ έξω, ωστόσο μέχρι να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με όσα ήδη εκπέμπουν και δεν εξασφάλισαν κάποια άδεια, συνεχίζουν τον προγραμματισμό της νέας σεζόν κανονικά.

Το ίδιο συμβαίνει και με το κανάλι της Κάντζας, καθώς δεν έχει σταματήσει λεπτό η οργάνωση του νέου προγράμματος.
Σε ό,τι αφορά την αγαπημένη σειρά του κοινού “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” φαίνεται πως “κλείδωσε” η πρόταση τη φετινή σεζόν να εμφανιστούν 4 ζευγάρια και όχι 3, όπως έγινε τις προηγούμενες δύο χρονιές.
Έτσι, μετά την αποχώρηση των Γιάννη Τσιμιτσέλη (Νικήτα) και της Δανάης Επιθυμιάδη (Στέλλας), στη σειρά θα προστεθούν η Νάντια Κοντογεώργη και ο Γιώργος Χρυσοστόμου ως το τρίτο ζευγάρι της Μουρμούρας αλλά και η Φωτεινή Αθερίδη (κόρη του Θοδωρή Αθερίδη) και ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος, οι οποίοι θα υποδυθούν ένα ζευγάρι φοιτητών, σύμφωνα με πληροφορίες του Tv24.

Δείτε ακόμα

Check Also

Ποιά και πότε ξεκινούν τα μέτρα για υποχρεωτικά rapid test σε καφέ, καταστήματα λιανικής, κομμωτήρια για τους ανεμβολίαστους

Από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου η ζωή των ανεμβολίαστων θα αλλάξει. Συγκεκριμένα μόνο σε τρεις …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *