Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Ολοκλήρωσε – με διαφωνίες – τις εργασιες της η Επιτροπή που ερεύνησε τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ
Óõíåäñßáóç ôçò ÅðéôñïðÞò Èåóìþí êáé ÄéáöÜíåéáò ôçò ÂïõëÞò ôçí ÄåõôÝñá 24 Áõãïýóôïõ 2015. (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Ολοκλήρωσε – με διαφωνίες – τις εργασιες της η Επιτροπή που ερεύνησε τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ

Με ψήφους 11 υπέρ, έναντι 10 κατά, η Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά τη νομιμότητα δανειοδότησης κομμάτων και ΜΜΕ, αποφάσισε να κλείσει τον κύκλο των μαρτύρων και να προχωρήσει στην εξέταση του πορίσματος Καλούδη, ενώ θα κληθούν νέοι μάρτυρες, μόνο στην περίπτωση που υπάρξουν συγκλονιστικά στοιχεία.

Την πρόταση αυτή στήριξαν μόνο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με το σκεπτικό ότι η Εξεταστική έχει πολύ ασφυκτικά χρονικά περιθώρια, καθώς πρέπει να παραδώσει το πόρισμά της μέχρι τα Χριστούγεννα, ενώ ήδη από τις εκατοντάδες χιλιάδες σελίδες του αποδεικτικού υλικού που έχει σταλεί στα μέλη της μαζί με τις μαρτυρικές καταθέσεις, μπορούν, όπως επεσήμανε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρος Λάππας, «να βγουν αβίαστα συμπεράσματα».

Με την απόφαση αυτή διαφώνησαν, τόσο οι βουλευτές της αντιπολίτευσης, όσο και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, επιμένοντας στην ανάγκη να κληθούν και άλλοι μάρτυρες, προκειμένου η Επιτροπή να έχει ολοκληρωμένη άποψη για θέματα στα οποία υπάρχουν, όπως τόνισαν, αναπάντητα ερωτήματα.

Δείτε ακόμα

Check Also

Ποιά και πότε ξεκινούν τα μέτρα για υποχρεωτικά rapid test σε καφέ, καταστήματα λιανικής, κομμωτήρια για τους ανεμβολίαστους

Από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου η ζωή των ανεμβολίαστων θα αλλάξει. Συγκεκριμένα μόνο σε τρεις …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *