Αρχική / ---SLIDER / έγραψα…

έγραψα…

@  Ωχ, τι θυμήθηκα, τώρα. Βλέποντας τον Μητσοτάκη στο Καστελόριζο, να φιγουράρει στο λιμάνι, θυμήθηκα που πριν κάποια χρόνια, επί εποχής …«λεφτά υπάρχουν», τον Γιωργάκη να στήνεται σαν γαμπρός και να μας ανακοινώνει ότι… πτωχεύσαμε και θα μας σώσει το ΔΝΤ, κάντε το εικόνα …μήπως το ξαναδούμε….@  Σιγά ρε φιλαράκια-δημοσιογράφοι. Καλοκαίρι, γαρ, τα ..τηλεοπτικά  αστέρια,  οι μοντέλες και το κακό συναπάντημα, ξεχύνονται στις παραλίες και γίνεται το …σώσε.
Γράφουν λοιπόν, τα φιλαράκια:
η χυμώδης …σκόρπισε πανικό.. και βλέπουμε μια μοντέλα και λίγη τιράντα από το μαγιό της.!
προκάλεσε ταραχή με το μπικίνι της, και βλέπουμε ένα …πόδι.!
…έμφραγμα στο ανδρικό πληθυσμό, προκάλεσε η…και στην εικόνα βλέπουμε μια σκιά στην άμμο…
Σιγά ρε φιλαράκια… τόσο «λιγούρια» , δεν είναι σήμερα οι άνδρες, και ούτε μας αξίζουν αυτοί οι τίτλοι…. Μπάστα λιγάκι, μπάστα@ Το άκουσα και το γράφω. Δεν υπάρχουν πλέον κόμματα δεξιά, αριστερά, κέντρου κλπ.
Υπάρχει ένα και μοναδικό το ΒΟΛΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΑΩ. Τρέξε, τώρα εσύ, απλέ πολίτη, φώναζε, κάνε ότι θέλεις. Αν δεν μπεις στο νέο κόμμα, μην περιμένεις τίποτα….

@  Μάλιστα. Ο Κατρούγκαλος σε κανάλι, απορεί για το αποτέλεσμα των εκλογών… (περίεργο, τόση αμνησία).  Αλέξη, ένα «σουτάρισμα» στον Κατρούγκαλο, συν 4 μονάδες προς τα πάνω… Μπράβο Φώφη… ξέρεις τι κάνεις…


Δείτε ακόμα

Check Also

Ο Λαμπερός γάμος της χρονιάς για Κικίλια-Μπαλατσινού (φωτό-βίντεο)

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους γάμους της χρονιάς πραγματοποιήθηκε χτέ;ς. Ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύτηκε την …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *