Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / “Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι” μας έμαθε να τραγουδάμε ο Μάνος Χατζιδάκις πριν αρκετά χρόνια.

“Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι” μας έμαθε να τραγουδάμε ο Μάνος Χατζιδάκις πριν αρκετά χρόνια.

Μια μελωδία που -ίσως- εμπνεύστηκε εδώ, στην αυλή του Μαγεμένου Αυλού. Σε αυτή την …βόλτα σας καλούμε να πάρετε μέρος, το βράδυ της πανσελήνου, την Κυριακή 19 Ιουνίου.
Παρέα μας θα βρίσκονται οι τροβαδούροι της παλιάς Αθήνας “Διονύσιος Αποστολάτος” χαρίζοντας μας μία καταπληκτική μουσική πανδαισία, υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Γιάννη Θεοδωρόπουλου.

Ολόκληρος όμως ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού, προβλέπεται πολύ …hot στον κήπο του Μαγεμένου Αυλού..
Με φωτιές… Πολλές φωτιές. Μιας που την Δευτέρα 16 Ιουνίου, ο Chef και διευθυντής του εστιατορίου Κώστας Τσολάκης, θα επιμεληθεί προσωπικά το BBQ που θα στηθεί ειδικά για εκείνη τη βραδιά. Με ψητές λιχουδιές στα κάρβουνα και με τον γύρο που θα …γαργαλίζει την όσφρηση και την γεύση μας. Οι φωτιές όμως δεν σταματούν εδώ…

Αφού την Κυριακή 26 Ιουνίου, ο chef de rang Στέλιος, έχει ετοιμάσει για σας, κάτι που σπάνια βρίσκει πλέον κανείς στην πόλη μας. Θα παρασκευάσει και θα …”φλαμπάρει” μπροστά σας πρωτότυπες συνταγές-έκπληξη, που θα σας πάνε σε γευστικά ταξίδια πρωτόγνωρα. Και θα φροντίσει να βάλει φωτιές στα τηγάνια του, που θα αναδείξουν όλα τα αρώματα των εδεσμάτων.
Όμως κάθε βραδιά στον Μαγεμένο Αυλό, είναι μία μικρή έκπληξη. Διότι πέρα από τις γνωστές γευστικές μας απολαύσεις, υπάρχει πάντα αυτό το κάτι, που κάνει την παρουσία σας εδώ διαφορετική. Πότε με την κιθάρα του Δημήτρη Λάβδα και πότε με το ακορντεόν του Νίκου Πλάτανου, να συνοδεύουν το δείπνο σας με μελωδικές προσεγγίσεις σε όλη την καλή Ελληνική μουσική. Αλλά και με πολλές εκπλήξεις από παριστάμενους φίλους καλλιτέχνες, που συχνά πιάνουν το τραγούδι μαζί τους …και μαζί σας…
Όπως η καλή μας φίλη και μουσικός Μίλλυ Στύλογλου, που θα βρίσκεται στην παρέα μας αυτή την Παρασκευή 10 Ιουνίου, με την κιθάρα και την ζεστή φωνή της, να μας χαρίσει μελωδίες που μοναδικά ξέρει να αποδίδει, από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Διότι και αυτός ο μήνας, ο πρώτος του καλοκαιριού στον Μαγεμένο Αυλό, θα είναι …hot.

Δείτε ακόμα

Check Also

«Μέρισμα» 900 ευρώ για 200.000 ευάλωτα νοικοκυριά τα Χριστούγεννα

Το ποσό των 900 ευρώ θα καταβληθεί ως μέρισμα σε περισσότερα από 200.000 ευάλωτα νοικοκυριά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *