Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / «Παρέμβαση» Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του υπουργού Δικαιοσύνης

«Παρέμβαση» Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του υπουργού Δικαιοσύνης

Σε ένδειξη συμπαράστασης στον αναρχικό Μάριο Σεϊσίδη που δικάζεται αύριο στο Εφετείο για ληστείες

«Παρέμβαση» έξω από σπίτι του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή στο Κολωνάκι έκαναν μέλη του Ρουβίκωνα και άλλων αντιεξουσιαστικών οργανώσεων σε ένδειξη συμπαράστασης στον Μάριο Σεϊσίδη ο οποίος δικάζεται αύριο στο Εφετείο κατηγορούμενος για επτά ληστείες.

Σε κείμενο που ανήρτησαν σε σάιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρεται μεταξύ άλλων : «Πραγματοποιήσαμε παρέμβαση σήμερα, έξω από το σπίτι του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, στο Κολωνάκι. Ο πολιτικός προϊστάμενος της άστικής δικαιοσύνης φέρει την άμεση και φυσική ευθύνη για το όσα γίνονται σε αυτό το πεδίο. Φέρει την ευθύνη για τις διώξεις και τις σκευωρίες κατά αγωνιστών όπως ο Μάριος Σεισίδης, φέρει την ευθύνη για την καταπάτηση των δικαιωμάτων του Δ. Κουφοντίνα, του καταλογίζουμε την ευθύνη για τις μορφές και τις μεθόδους της καταστολής σε όποιον σηκώνει κεφάλι και συνεχίζει να το κρατάει όρθιο παρά τους πειρασμούς της αυτοταπείνωσης της μετάνοιας.

Στέλνουμε αυτό το μήνυμα: οι αλληλέγγυοι είμαστε εδώ, δεν θα αφήσουμε κανένα μόνο του απέναντι στο κράτος, δεν θα εγκαταλείψουμε τους ανθρώπους του αγώνα. Ας το έχουν υπόψιν τους αυτό, οι άνθρωποι του κράτους είτε δεξιού είτε αριστερού κάθε φορά που νομίζουν ότι “παίζουν μπάλα μόνοι τους”. Δεν παίζουν μόνοι τους».

Στο ίδιο κείμενο γίνεται εκτενής αναφορά και στην εκδήλωση που είχε προγραμματισθεί να γίνει χθες στη Νομική σε συμπαράσταση στον ισοβίτη της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα. Την «παρέμβαση στο σπίτι του κ.Κοντονή «υπογράφουν» οι Αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας, Συνέλευση Αναρχικών- Κομμουνιστών για την ταξική αντεπίθεση ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Kόκκινη γραμμή – Oμάδα για την εργατική αντεπίθεση, Αναρχική συλλογικότητα Νέας Φιλαδέλφειας.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει ή προγραμματίζονται να γίνουν διάφορες εκδηλώσεις συμπαράστασης στον Μάριο Σεϊσίδη.

Δείτε ακόμα

Check Also

Power Pass: Διευκρινίσεις για τον σωστό υπολογισμό της επιδότησης και για τις αιτήσεις των φοιτητών

Διευκρινίσεις για το πώς μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι έχει γίνει σωστός υπολογισμός στην αναδρομική …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *