Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / ΠΑΣΟΚ: Διαφωνεί με τους χειρισμούς Τσίπρα για τα κοινωνικά μέτρα, αλλά θα τα ψηφίσει

ΠΑΣΟΚ: Διαφωνεί με τους χειρισμούς Τσίπρα για τα κοινωνικά μέτρα, αλλά θα τα ψηφίσει

Το ΠΑΣΟΚ διαφωνεί με τον χειρισμό του πρωθυπουργού σχετικά με την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων, αλλά θα ψηφίσει τα μέτρα στη Βουλή, όπως αναφέρει με ανακοίνωσή του… Η αντίφαση αυτή, που διακατέχει και τη θέση άλλων κομμάτων της Αντιπολίτευσης, δείχνει τον φόβο τους ότι μία καταψήφιση των μέτρων θα είχε τεράστιο πολιτικό κόστος για αυτά.

«Η απόφαση του ESM να παγώσει την εφαρμογή των βραχυπρόθεσμων μέτρων για το χρέος, είναι μειωτική για την χώρα και επιβαρύνει το ήδη δυσμενές οικονομικό κλίμα» αναφέρει σε σχόλιό του το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

«Δυστυχώς, οι ψευτοπαλλικαρισμοί του κ. Τσίπρα υπονομεύουν ακόμη και τα πενιχρά αποτελέσματα της διπλά αποτυχημένης διαπραγμάτευσής του» συμπληρώνει.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται, πως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να βρεθεί λύση, ώστε οι χαμηλοσυνταξιούχοι να μην χάσουν το βοήθημα που έχει αναγγελθεί – και υπενθυμίζεται πως το ΠΑΣΟΚ έχει ήδη δεσμευθεί δια της προέδρου του, Φώφης Γεννηματά, να υπερψηφίσει την σχετική διάταξη στη Βουλή.

Δείτε ακόμα

Check Also

Ποιά και πότε ξεκινούν τα μέτρα για υποχρεωτικά rapid test σε καφέ, καταστήματα λιανικής, κομμωτήρια για τους ανεμβολίαστους

Από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου η ζωή των ανεμβολίαστων θα αλλάξει. Συγκεκριμένα μόνο σε τρεις …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *