Αρχική / ---SLIDER / «Πέρασε όλη η ζωή από μπροστά μου…»: Συγκλονίζει ο Κρατερός Κατσούλης

«Πέρασε όλη η ζωή από μπροστά μου…»: Συγκλονίζει ο Κρατερός Κατσούλης

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, προχώρησε ένας από τους πιο αγαπητούς Έλληνες ηθοποιούς και τηλεοπτικούς παρουσιαστές, ο Κρατερός Κατσούλης.
Ειδικότερα, ο Κρατερός Κατσούλης μιλώντας στην κάμερα του Alpha και την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μίλησε για το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε πριν από έναν χρόνο, όταν παρέλυσε ολόκληρη η αριστερή του μεριά.«Είχα μια ιστορία πέρυσι με την υγεία μου, όπου επειδή αναγκάστηκα να απέχω από όλες τις επαγγελματικές δραστηριότητες για μεγάλο διάστημα και είχα πάρει κορτιζόνη για ένα μήνα, μετά έπρεπε να το πάρω το πράγμα από την αρχή. Έπρεπε να αρχίσω να περπατάω και να γυμναστώ για να δυναμώσω. Έχασα 24 κιλά λίπους, από τα οποία τα 10 ήταν βάρος και τα υπόλοιπα τα έκανα μυς» είπε χαρκατηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης.

«Ήταν ένα πρόβλημα υγείας το οποίο μου δημιούργησε μια παράλυση από την αριστερή πλευρά, από τη μέση της πλάτης μέχρι το πόδι. Λύθηκε με την κορτιζόνη, κάτι που με επιβάρυνε», εξήγησε στη συνέχεια ο Κρατερός Κατσούλης ενώ πρόσθεσε:

«Επειδή είχαν ακυρωθεί οι μυς μου, έπρεπε σιγά σιγά να ξαναχτίζω το σώμα μου. Μου προέκυψε από τη μία στιγμή στην άλλη. Είχα στη διάθεσή μου 24 ώρες μέχρι να μάθω τι ακριβώς είναι. Οι 24 ώρες μπορεί να είναι τεράστιος χρόνος. Περνάει όλη η ζωή από μπροστά σου, σκέφτεσαι τα πάντα, τι έχεις κάνει λάθος, τι έχεις κάνει σωστά, τι θα μπορούσες να κάνεις».

Δείτε ακόμα

Check Also

Έρχονται δάνεια έως 50.000 ευρώ στις μικρές επιχειρήσειςμε εγγύηση του Δημοσίου 90%

Για τη δέσμη μέτρων που αφορούν τις μικρές επιχειρήσεις μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *