Αρχική / ---SLIDER / Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς από Δευτέρα

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς από Δευτέρα

Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις έχουν προγραμματίσει για την προσεχή εβδομάδα οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς. Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα πραγματοποιήσει στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 το πρωί, ενώ την Τρίτη θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας οι εργαζόμενοι στο μετρό και το τραμ από τις 12:00 έως και τις 16:00 το μεσημέρι. Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου οι εργαζόμενοι στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Από τις 21:00 έως και τη λήξη της βάρδιας θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας οι εργαζόμενοι στον ηλεκτρικό και το Σάββατο 26 Νοεμβρίου.

Οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς έχουν προγραμματίσει στάσεις εργασίας και για την επόμενη εβδομάδα. Έτσι, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα έχει στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10:00 το πρωί. Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, θα πραγματοποιήσει στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 16:00 το πρωί, ενώ την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα έχει στάση εργασίας από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή! Η νέα ηλεκτρονική απάτη που σκαρφίστηκαν επιτήδειοι!

Οι απατεώνες-χάκερ εισέβαλαν στα στοιχεία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ιδιοκτήτριας καταστήματος στην Πάτρα, είδαν ότι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *