Αρχική / ---SLIDER / Πραγματικά απίστευτο νούμερο: Πόσες είναι οι συμμετοχές για το Survivor 2;

Πραγματικά απίστευτο νούμερο: Πόσες είναι οι συμμετοχές για το Survivor 2;

Μία εβδομάδα αφότου κυκλοφόρησε και επίσημα το νέο τρέιλερ για το «Survivor 2» οι αιτήσεις για συμμετοχές όπως αναμενόταν σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και ήδη ξεπέρασαν τις 60.000!

Από τον Ιούλιο οπότε και ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μέχρι και σήμερα οι αιτήσεις καταφθάνουν κατά χιλιάδες στα γραφεία της Ajun Medya και αναμένεται να αγγίξουν και τις 100 χιλιάδες μέχρι την λήξη της προθεσμίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αριθμός των αιτήσεων στο «Survivor» της Τουρκίας δεν ξεπερνά τις 55.000 αιτήσεις παρά την τεράστια διαφορά στο μέγεθος του πληθυσμού και το γεγονός ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην χώρα του Ατζούν Ιλιτζαλί.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να βγάλει πολύ νωρίτερα το «Survivor», δηλαδή στα τέλη Ιανουαρίου προκειμένου να χτυπήσει τον ανταγωνισμό και να εκμεταλλευθεί όσο μπορεί την δυναμική που δείχνει να έχει ακόμη το ριάλιτι.

Σε λίγες ημέρες θα αρχίσουν και επίσημα οι συζητήσεις της παραγωγής με τους “Διάσημους” προκειμένου να επιλεγούν τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη μία ομάδα. Στη συνέχεια θα γίνουν πολλές οντισιόν για να καταλήξουν και στην ομάδα των “Μαχητών”.
protothema.gr

Δείτε ακόμα

Check Also

Αυτές είναι οι ώρες μέσα στην ημέρα θα μειώνεται υποχρεωτικά το ρεύμα στην Ελλάδα

Σε επίπεδα ρεκόρ αναμένεται να φτάσει ο πληθωρισμός στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ελέω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *