Αρχική / ---SLIDER / Πρώην συνεργάτης της Σπυροπούλου «αδειάζει» την εκπομπή: «Άλλα άκουγα, άλλα έπρεπε να κάνω, άλλα γινόντουσαν»

Πρώην συνεργάτης της Σπυροπούλου «αδειάζει» την εκπομπή: «Άλλα άκουγα, άλλα έπρεπε να κάνω, άλλα γινόντουσαν»

«Καταλήξαμε σε ένα κοινό συμπέρασμα ότι δεν μπορούμε να συνεργαστούμε άλλο με την εκπομπή»
Ο πρώην συνεργάτης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Στηβ Μιλάτος «άδειασε» με τον τρόπο του την εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» σε δηλώσεις του στο la biri biri.

«Καταλήξαμε σε ένα κοινό συμπέρασμα ότι δεν μπορούμε να συνεργαστούμε άλλο με την εκπομπή. Δεν πήραν αυτό που ήθελαν, δεν πήρα αυτό που ήθελα, οπότε η συνεργασία έληξε. Δεν μου άρεσε το ότι δεν ήταν λεπτομερές το τι ζητάνε, γιατί εγώ δεν ήξερα από αυτά τα πράγματα.

Μπήκα πρώτη φορά και μπήκα μέσα στο χάος. Δεν ήξερα τι να κάνω. Άλλα άκουγα, άλλα έπρεπε να κάνω, άλλα γινόντουσαν. Πράγματα για τα οποία δεν με είχαν ενημερώσει εξαρχής. Μου τα έλεγαν σιγά σιγά, ένα ένα. Δέχομαι κι εγώ ότι δεν ήμουν τέλειος, αλλά ούτε ήταν μια τέλεια συνεργασία.

Θα μου άρεσε πιο πολύ κάτι όπως το World Party, κάτι πιο δραστήριο και ενεργό, πιο ενεργό. Δεν μπορώ την απάθεια και το να κάθομαι σε έναν καναπέ και να σχολιάζω

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή! Η νέα ηλεκτρονική απάτη που σκαρφίστηκαν επιτήδειοι!

Οι απατεώνες-χάκερ εισέβαλαν στα στοιχεία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ιδιοκτήτριας καταστήματος στην Πάτρα, είδαν ότι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *