Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και εισαγγελέας στο παρελθόν κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της

Πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και εισαγγελέας στο παρελθόν κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της

Η Χρυσούλα Γιαταγάννα, πρώην βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρώην εισαγγελέας, έχει υποστεί δύο περικοπές στην σύνταξη που λαμβάνει από το Ταμείο Νομικών.

Αδυνατεί να τακτοποιήσει τις οφειλές της σε τράπεζες και δημόσιο, καθώς με τα λεφτά της σύνταξης προσπαθεί να βοηθήσει και τον γιο της, ο οποίος παραμένει σύμφωνα με την ίδια άνεργος για τρία χρόνια.

Η πρώην εισαγγελέας κινδυνεύει να χάσει ένα μικρό διαμέρισμα που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη που είναι και η μοναδική κατοικία της δηλώνει χαρακτηριστικά:

“Έγιναν δύο μειώσεις στις συντάξεις. Εγώ βλέπω την επικουρική μου να εξανεμίζεται. Επομένως λέω “σκέψου τους άλλους που έχουν μείνει άνεργοι”. Ο γιος μου είναι άνεργος τρία χρόνια τώρα, δεν μπορεί να βρει δουλειά και τον στηρίζω εγώ με μια μικρή σύνταξη. Σκέψου λοιπόν αυτούς που είναι άνεργοι και έχουν οικογένειες ή είναι στην ίδια θέση με μένα. Πως θα τους φανεί να βρεθούν στο δρόμο; Που θα πάνε;”.

Και συνέχισε: “Είναι δύο χρόνια ακόμα. Δεν μπορώ να τα πληρώσω. Δεν μπορώ. Ας το πάρουν. Να δω τι θα καταλάβουν με το δικό μου σπίτι. Δεν με πτοεί αυτό το θέμα. Με πτοεί ένα άλλο θέμα. Το θέμα ότι θα χάσουν πάρα πολλοί Έλληνες τα σπίτια τους. Δεν μπορούμε να αφήνουμε μια κυβέρνηση, η οποία είχε υποσχεθεί “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη”, να μας φέρνει σήμερα στην κατάσταση να κινδυνεύουμε να χάσουμε σπίτια για τα οποία έχουμε δώσει και πολλά λεφτά.

Δείτε ακόμα

Check Also

Θρίλερ με τα οστά του Στάθη Ψάλτη: Έγινε η εκταφή αλλά κανείς δεν ήταν εκεί – Το ξέσπασμα της Μαίρης Μπάρκουλη

Τον Απρίλιο συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια από το θάνατο του Στάθη Ψάλτη και όπως στα περισσότερα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *