Αρχική / ---SLIDER / Προσωρινή διακοπή της διάθεσης στο Φρέσκο πλήρες γάλα της Δέλτα.

Προσωρινή διακοπή της διάθεσης στο Φρέσκο πλήρες γάλα της Δέλτα.

Μετά τις πρώτες εταιρίες που αποφάσισαν να αποσύρουν συγκεκριμένα προϊόντα τους, έρχεται και η Δέλτα να προστεθεί στη λίστα, μετά τις απειλές αντιεξουσιαστών μέσω διαδικτύου ότι προχώρησαν στην επιμόλυνση τους.

Στην προσωρινή διακοπή της διάθεσης στο Φρέσκο Γάλα Πλήρες 1 λίτρου (χάρτινη συσκευασία / μπλε χρώμα) στον Νομό Αττικής προχωρά προληπτικά η ΔΕΛΤΑ, σε συνέχεια και μετά από σύσταση των αρμόδιων αρχών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το γεγονός αυτό πλήττει μια ελληνική εταιρεία, η οποία απασχολεί περισσότερους από 1.200 εργαζόμενους, συνεργάζεται καθημερινά με 1.400 Έλληνες κτηνοτρόφους και για περισσότερα από 60 χρόνια, στηρίζει έμπρακτα την ελληνική οικογένεια, οικονομία και περιφέρεια.

«Πέρα από τη ζημιά που της δημιουργεί, στρέφεται ενάντια στους κτηνοτρόφους και τους εκατοντάδες συνεργαζόμενους (δίκτυο διανομής, σημεία πώλησης, προμηθευτές) και τελικά στρέφεται άμεσα ενάντια στην ίδια την ελληνική κοινωνία» σημειώνει.

Η εταιρεία από την πρώτη στιγμή βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης καθώς και την ολοκληρωμένη ενημέρωση των καταναλωτών, αναφέρει σε ανακοίνωση.Για κάθε επιπλέον πληροφορία, οι καταναλωτές μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης ΔΕΛΤΑ, στο τηλέφωνο 800 11 99 800.

Δείτε ακόμα

Check Also

Η νέα λίστα που ισχύει από σήμερα για το «καλάθι του νοικοκυριού» ανά σούπερ μάρκετ

Νέες λίστες ανακοίνωσαν τα σούπερ μάρκετ σήμερα, Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στο Υπουργείο Ανάπτυξης όσον αφορά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *