Αρχική / ---SLIDER / Πρόθεση της Αργυρώ να μη συνεχίσει στην εκπομπή της Σκορδά

Πρόθεση της Αργυρώ να μη συνεχίσει στην εκπομπή της Σκορδά

Όλοι, ακόμα και η Φαίη Σκορδά, έμαθαν στον αέρα την πρόθεση της μαγείρισσας να μη συνεχίσει στην εκπομπή. Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος;

«Ήταν μια από τις πιο ωραίες χρονιές που έχουμε περάσει στην τηλεόραση αν και για μένα προσωπικά ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας μέσα από την καρδιά μου. Εγώ δεν ξέρω αν θα είμαι μαζί σας τον Σεπτέμβριο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να με κρατήσουν εκτός τηλεόρασης», είπε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο τελευταίο Πρωινό της χρονιάς.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έριξε τη «βόμβα» στο φινάλε: «Δεν ξέρω αν θα είμαι μαζί σας του χρόνου»!

Οι τηλεθεατές αιφνιδιάστηκαν από την ανακοίνωση της γνωστής σεφ. Η Αργυρώ είναι αγαπημένο πρόσωπο στην τηλεόραση και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τα νούμερα τηλεθέασης που μερικές φορές κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν ξεπέρασαν ακόμα και το 50%, την ώρα της μαγειρικής στο Πρωινό. Το ρεπορτάζ μας, όμως, λέει πως δεν ήταν μόνο οι τηλεθεατές που αιφνιδιάστηκαν από την παραπάνω δήλωση…

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ουδείς, ούτε η Φαίη Σκορδά, γνώριζε την πρόθεση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου να ανακοινώσει στον αέρα της τελευταίας εκπομπής της σεζόν ότι δεν σκοπεύει να συνεχίσει το ερχόμενο φθινόπωρο. Μάλιστα, την επόμενη ώρα οι συντελεστές της εκπομπής ήταν «παγωμένοι», καθώς η Αργυρώ θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι του πρωινού. Στο πάρτι που ακολούθησε η σεφ δεν συμμετείχε, ενώ η μόνη που απουσιάζει από την «οικογενειακή» φωτογραφία.

Για ποιο λόγο αφήνει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου το Πρωινό;

Σύμφωνα με την πληροφόρηση του zappIT από ανθρώπους του σταθμού, η βασική αιτία που η Αργυρώ θέλει να φύγει από το Πρωινό, δεν είναι οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει. Μεταξύ της μαγείρισσας και του καναλιού υπάρχει ένα ζήτημα οικονομικό, το οποίο αν δεν διευθετηθεί πιθανό να οδηγήσει σε οριστικό τέλος της συνεργασίας τους.

Δείτε ακόμα

Check Also

Σούπερ Μάρκετ: Αυτές είναι οι νέες αυξήσεις σε τιμές προϊόντων πρώτης ανάγκης

Με νέες αυξήσεις σε αρκετά προϊόντα θα κάνει ποδαρικό ο Οκτώβριος στα σούπερ μάρκετ. Σε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *