Αρχική / ---SLIDER / Πρώτη συγγραφική απόπειρα του Ηθοποιού Στάθη Νικολαΐδη

Πρώτη συγγραφική απόπειρα του Ηθοποιού Στάθη Νικολαΐδη

Στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Κωνσταντινουπολιτών στους Αμπελοκήπους ο γνωστός Κωνσταντινουπολίτης ηθοποιός Στάθης Νικολαϊδης μας παρουσίασε την πρώτη του συγγραφική απόπειρα, το βιβλίο με τίτλο «Γιατί;». Το βιβλίο εξιστορεί την ζωή ενός γοητευτικού και πολλά υποσχόμενου νέου που φεύγει από την Κωνσταντινούπολη στα μέσα της δεκαετίας του ’70 και φτάνει στην Αθήνα….και….και….

Την εκδήλωση προλόγισε ο ίδιος ο συγγραφέας, ο οποίος ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν να πραγματοποιήσει τον νέο του αυτό εγχείρημα, καθώς και τον κόσμο που ήταν εκεί για να τον στηρίξει.
Στην παρουσίαση παρευρέθησαν, αλλά και στήριξαν τα Κωνσταντινουπολίτικα Σχολικά Σωματεία Σύνδεσμος Μεγαλοσχολιτών, Ζαππίδων, Κεντρικιάδων, Ιωακειμειάδων και ο Σύνδεσμος των εν Αθήναις Ζωγραφειωτών.

Στο πάνελ οι ηθοποιοί Δήμητρα Παπαδήμα και Γρηγόρης Βαλτινός, οι οποίοι διάβασαν αποσπάσματα από το βιβλίο και πραγματικά μας μάγεψαν με την υπέροχη απαγγελία τους.

Στο μαγικό αυτό ταξίδι ήταν ο συνθέτης/ τραγουδιστής/ στιχουρχός Πασχάλης Τόνιος, η τραγουδίστρια/ ηθοποιός Μαρία Γράμψα και η τραγουδίστρια Βίκυ Καρατζόγλου. Ακούστηκαν τραγούδια της Πόλης και της αγάπης και μέσα στην αίθουσα δημιουργήθηκε ένα κλίμα ευφορίας αλλά και νοσταλγίας, που έκανε ακόμα και κάποιους να σηκωθούν να χορέψουν! Ξεχωριστή ήταν και η ερμηνεία του Γρηγόρη Βαλτινού, που μας ταξίδεψε με την υπέροχη φωνή του τραγουδώντας τραγούδια όπως το “Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία”.Η συγκίνηση ήταν έκδηλη στο πρόσωπο του συγγραφέα όταν μας αποκάλυψε πως αυτό το βιβλίο βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, από ιστορίες που ο ίδιος κατέγραφε από μικρό παιδί και εδώ συνδέθηκαν ώστε να δημιουργήσουν αυτό το βιβλίο .Ευχαρίστησε τις δυο γυναίκες της ζωής του την γυναίκα του Λουκία και την κόρη του Έλλη, η οποία επιμελήθηκε και το εξώφυλλο του βιβλίου.

Στο τέλος της παρουσίασης ο συγγραφέας δεν κρατήθηκε και μας αποκάλυψε πως ήδη γράφει και νέο βιβλίο και στη συνέχεια υπέγραψε/αφιέρωσε αντίγραφα του βιβλίου του.
Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Καράλης.

Φωτογραφικό ρεπορτάζ Σταύρος Τσακιρίδης.

Δείτε ακόμα

Check Also

Δεν είναι δυνατόν! 12χρονος στην Ροδόπη βίασε 6χρονο!

Την ανατριχιαστική καταγγελία έκαναν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης οι γονείς ενός 6χρονου αγοριού στην Κομοτηνή! …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *