Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Ραγδαίες εξελίξεις στο MEGA – Τα βρήκαν Μπόμπολας – Βαρδινογιάννης;

Ραγδαίες εξελίξεις στο MEGA – Τα βρήκαν Μπόμπολας – Βαρδινογιάννης;

Οι δυο μεγαλομέτοχοι του Mega, Μπόμπολας και Βαρδινογιάννης έχουν έρθει σε συμφωνία έτσι ώστε το κανάλι να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του και να επιστρέψει στην κανονικότητα σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Θανάση Λυρτσογιάννη.

Η εξέλιξη αυτή θα έχει σαν αποτέλεσμα, οι δύο μεγαλομέτοχοι να πάρουν τον έλεγχο του καναλιού mega στα χέρια τους, αφού η μη συμμετοχή του ΔΟΛ, που είναι ο τρίτος μεγάλος μέτοχος, στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα έχει σαν αποτέλεσμα να περιοριστεί στο ελάχιστο το ποσοστό των μετοχών που κατέχει ο Ψυχάρης.

Αυτό σημαίνει οι οικογένειες Μπόμπολα και Βαρδινογιάννη θα έχουν το πλειοψηφικό και μάλιστα πολύ πάνω από το 50% μετοχικό κεφάλαιο του Mega.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως στο εγχείρημα για την κανονική και πλήρη λειτουργία του Mega θα συμμετάσχουν οι Δημήτρης Μάρης και Θεοχάρης Φιλιππόπουλος.

Η εξέλιξη αυτή, εάν ευοδωθεί τελικά, σημαίνει πως και οι εργαζόμενοι στο κανάλι θα πάρουν τα χρήματα που τους οφείλονται.

Οι υπάλληλοι του mega δεν έχουν πληρωθεί αρκετούς μήνες αφού το κανάλι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες εδώ και καιρό.

Δείτε ακόμα

Check Also

Power Pass: Διευκρινίσεις για τον σωστό υπολογισμό της επιδότησης και για τις αιτήσεις των φοιτητών

Διευκρινίσεις για το πώς μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι έχει γίνει σωστός υπολογισμός στην αναδρομική …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *