Αρχική / ---SLIDER / Ράκος η Ελένη Λουκά – Περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές της…

Ράκος η Ελένη Λουκά – Περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές της…

Δύσκολες ώρες περνάει η Ελένη Λουκά, η οποία έχασε τους γονείς της μέσα σε διάστημα 40 ημερών. Ήταν στις 14 Δεκεμβρίου όταν έφυγε από τη ζωή η μητέρα της, Ευφημία, η οποία είχε μείνει καθηλωμένη στο κρεβάτι μετά από χτύπημα στο ισχίο.

Όπως ανέφερε στο newsbeast, αποφάσισαν να μη μιλήσουν στον πατέρα της για τον θάνατο της μητέρας της. Οι δυο τους ήταν μαζί 61 ολόκληρα χρόνια και πάντα αγαπημένοι. Ωστόσο, εκείνος κατάλαβε πως το άλλο του μισό έφυγε από τη ζωή κι έπεσε σε κατάθλιψη.Η ιστορία τους μοιάζει σα να έχει ξεπηδήσει από τις σελίδες ενός μυθιστορήματος και η ίδια η Ελένη Λουκά όταν τη διηγείται συγκινείται. Ο πατέρας της, Ιωάννης μετά τον χαμό της συζύγου του, κλείστηκε στον εαυτό του και δεν είχε διάθεση να μιλήσει σε κανέναν.

Έμοιαζε σαν να είχε παραιτηθεί από τη ζωή, σαν να ήθελε να φύγει κι εκείνος και να πάει να βρει τη γυναίκα που μαζί της μοιράστηκε μια ολόκληρη ζωή.

Πριν περάσουν 40 ημέρες από τον θάνατο της μητέρας της και η Λουκά δέχεται το δεύτερο χτύπημα της μοίρας. Στις 5 Ιανουαρίου πεθαίνει και ο πατέρας της. Μάλιστα, αυτός ο θάνατος τη συγκλονίζει – όπως λέει – αφού έφυγε μπροστά στα μάτια της. «Πρώτη φορά ήρθα αντιμέτωπη με τον θάνατο» λέει με τρεμάμενη φωνή.

Όταν ήρθε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ήταν αργά, καθώς ο πατέρας της είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.«Ο διασώστης έβγαλε από το δάχτυλο του πατέρα μου τη βέρα και μου την έδωσε. Είχε σχεδόν λιώσει στο δάχτυλό του. 61 χρόνια δεν την είχε βγάλει ποτέ» λέει η Ελένη Λουκά συγκινημένη για την ιστορία αγάπης που μοιράστηκαν οι γονείς της. Κι έφυγαν σχεδόν μαζί για το μεγάλο ταξίδι.

Αυτές, ωστόσο, δεν είναι οι μόνες απώλειες για εκείνη. Πριν λίγα χρόνια έχασε τον αδελφό της, Ζαχαρία μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία μόλις 54 χρόνων. «Έμεινα χωρίς πατρική οικογένεια» δηλώνει συγκινημένη.

Δείτε ακόμα

Check Also

…ακολουθήστε το…

…ακολουθήστε το, σήμερα και σχεδόν καθημερινά θα έχετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε και να ενημερώνεστε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *