Αρχική / ---SLIDER / Σάντος: Μια μέρα θα επιστρέψω στην Ελλάδα

Σάντος: Μια μέρα θα επιστρέψω στην Ελλάδα

Ο «Ελληνας», Φερνάντο Σάντος, βραβεύτηκε ως Διεθνής Αθλητική Προσωπικότητα για το 2016, με τον πρωταθλητή Ευρώπης να παραλαμβάνει το βραβείο του από τους Κώστα Κατσουράνη και Νίκο Λυμπερόπουλο και να λέει στα ελληνικά, ξεσηκώνοντας τον κόσμο στο Μέγαρο Μουσικής:

«Καλησπέρα σε όλους σας και σε όλους τους Έλληνες. Μεγάλη μου χαρά να βρίσκομαι εδώ. Στη χώρα που είναι στην καρδιά μου. Ευχαριστώ για την πρόσκληση να είμαι εδώ και για το βραβείο. Ευχαριστώ αυτούς που συνεργάστηκα δέκα χρόνια, εδώ, στην Ελλάδα. Αυτό το βραβείο είναι και δικό σας. Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ, μια μέρα θα επιστρέψω» είπε ο Πορτογάλος προπονητής. Μετά την… αποθέωση που γνώρισε ο Πορτογάλος προπονητής, τον λόγο πήρε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, που ευχήθηκε «χρόνια πολλά, με υγεία και ειρήνη σε όλους», για να ακολουθήσει ο «Κατσούρ», ο οποίος τόνισε και προκάλεσε το γέλιο των παραβρισκόμενων: «Εύχομαι υγεία. Και μια μέρα να γυρίσει ο Φερνάντο Σάντος, να με πάρει βοηθό του και να τον κάνω λίγο καλύτερο…».

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή! Η νέα ηλεκτρονική απάτη που σκαρφίστηκαν επιτήδειοι!

Οι απατεώνες-χάκερ εισέβαλαν στα στοιχεία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ιδιοκτήτριας καταστήματος στην Πάτρα, είδαν ότι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *