Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Σάσα Σταμάτη : Πλακωθήκαμε, μαλώσαμε με τη Φαίη

Σάσα Σταμάτη : Πλακωθήκαμε, μαλώσαμε με τη Φαίη

Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη βρέθηκε η Σάσα Σταμάτη, όπου μίλησε για την σχέση της με την Φαίη Σκορδά και τον λόγο που είχαν τσακωθεί, αλλά και για το πόσο ανασφαλής είναι.
Η γνωστή δημοσιογράφος για την Φαίη Σκορδά και την σχέση τους είπε: «Είμαστε μαύρο – άσπρο με τη Φαίη. Δεν ταιριάζουμε πουθενά. Αν κάναμε διακοπές μαζί θα είχαμε σκοτωθεί. Κάνουμε διακοπές τόσο, όσο. Είμαστε τελείως διαφορετικές!
Ρε παιδί μου είχαμε πάει με τη Φαίη στην Αράχωβα. Πάω εγώ στον Γιαννάκη και του έλεγα: ”Ο μπαμπάς είναι κροκόδειλος”. Και αρχίζει ο Γιαννάκης και του το λέει. Και τα πήρε η Φαίη και μου λέει ”Έξω!”. Πλακωθήκαμε, μαλώσαμε!…Σε πληροφορώ γύρισα στην Αθήνα με άλλο αυτοκίνητο. Δεν με γυρίσανε!».
Και συνέχισε λέγοντας: «Εμένα είναι η άμυνα μου στη δουλειά μου, το να είμαι λίγο επιθετική! Έχω ανασφάλειες! Η δύναμη μου είναι η δουλειά μου. Έχω ανασφάλειες για τα πάντα!».

Δείτε ακόμα

Check Also

Ρέντη: Συνελήφθη ο δράστης για τον τραυματισμό του αστυνομικού – Ομολόγησε την πράξη του

Στη σύλληψη του δράστη που ευθύνεται για τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού στα επεισόδια της …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *