Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Σκουρλέτης: Η αντιπολίτευση προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από σαχλές πρωτοβουλίες όπως το «Παραιτηθείτε»

Σκουρλέτης: Η αντιπολίτευση προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από σαχλές πρωτοβουλίες όπως το «Παραιτηθείτε»

Την αντιπαράθεση με την αντιπολίτευση κλιμάκωσε ο Πάνος Σκουρλέτης, κατηγορώντας την ότι κρύβεται πίσω από το κίνημα «Παραιτηθείτε».

«Απέναντι μας, έχουμε μία αντιπολίτευση, η οποία βρίσκεται σε ένα στρατηγικό αδιέξοδο, χωρίς να μπορέσει να δώσει μια εναλλακτική πολιτική πρόταση. Προσπαθεί να κρυφτεί γύρω από σαχλές πρωτοβουλίες, όπως αυτή του ”Παραιτηθείτε”, που προωθεί μία απολίτικη, ακροδεξιά λογική», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ενέργειας, σε ανοιχτή εκδήλωση στα Ιωάννινα, το βράδυ του Σαββάτου.

Μάλιστα επισήμανε πως η άρνηση του ρόλου των κομμάτων, είναι μία πολιτική άρνησης της Δημοκρατίας και υπογράμμισε ότι η αντιπαράθεση γίνεται πάνω σε προγράμματα, ιδέες και θέσεις. «Αλίμονο αν το όραμα του κ. Μητσοτάκη και όλων αυτών που εκφράζουν σήμερα την ΝΔ, έχει μία κοινωνία, χωρίς απόψεις κόμματα και συνδικάτα», τόνισε.

Ο κ. Σκουρλέτης επιτέθηκε και στο ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας το ότι αρνείται να κάνει αυτοκριτική. «Οι βαρόνοι Βενιζέλος, Λοβέρδος και οι λοιποί, κάθε φορά που μιλάνε, προσπαθούν να επιβεβαιώσουν την ορθότητα των επιλογών τους, δηλαδή την ορθότητα των μεγάλων πολιτικών εγκλημάτων που έκαναν και οδήγησαν σε αδιέξοδα», ανέφερε, για να προσθέσει πως, είναι κρίμα ένα ιστορικό κόμμα να κινείται στον αστερισμό της νεοφιλελεύθερης ΝΔ.

Ακόμη, χαρακτήρισε «μεταμοντέρνο μόρφωμα» το Ποτάμι και γραφικό κόμμα την Ενωση Κεντρώων του κ. Λεβέντη.

Δείτε ακόμα

Check Also

Η νέα λίστα που ισχύει από σήμερα για το «καλάθι του νοικοκυριού» ανά σούπερ μάρκετ

Νέες λίστες ανακοίνωσαν τα σούπερ μάρκετ σήμερα, Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στο Υπουργείο Ανάπτυξης όσον αφορά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *