Αρχική / ---SLIDER / Σμαράγδα Καρύδη: Ποτέ δεν πίστεψα ότι ο Τσίπρας θα δώσει όλα όσα έλεγε

Σμαράγδα Καρύδη: Ποτέ δεν πίστεψα ότι ο Τσίπρας θα δώσει όλα όσα έλεγε

Για τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνησή του συνολικά αλλά και το τι έχει ψηφίσει σε βουλευτικές εκλογές αποκάλυψε σε συνέντευξή της η Σμαράγδα Καρύδη.

Η Σμαράγδα Καρύδη που παραχώρησε συνέντευξη στο aixmi.gr, ήταν ιδιαίτερα αιχμηρή απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας πως δεν τον πίστεψε αφού δεν περίμενε να υλοποιήσει εκείνα που υποσχόταν.

«Ψηφίζω σε όλες τις εκλογές, δεν έχω χάσει καμία εκτός από μία φορά. Ψηφίζω πάντα γιατί έχουμε δημοκρατία και παρόλα αυτά δεν πηγαίνω και ψηφίζω με ενθουσιασμό. Έχω ψηφίσει μία τεράστια ποικιλία κομμάτων από τότε που ξεκίνησα να ψηφίζω από τα 18 μέχρι σήμερα…Σχεδόν ποτέ δεν έχει βγει το κόμμα που ψηφίζω. Πάντα ψηφίζω  ένα άλλο από αυτό που επιλέγει ο πολύς ο κόσμος να ψηφίσει. Δε θυμάμαι να ψήφισα κάτι και να χάρηκα που βγήκε», σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Παράλληλα ερωτηθείσα αν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές, απάντησε αρνητικά προσθέτοντας πως: «Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα δώσει όλα αυτά που έλεγε. Ποτέ».

Οσον αφορά πιο συγκεκριμένα τον Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηριστικά σημείωσε : «Απλά θεωρώ ότι έταξε παρά πολλά σε όλους που φαινόταν από την αρχή ότι δεν μπορούσε να υλοποιήσει. Έτσι βγαίνουν οι πολιτικοί στην Ελλάδα λέγοντας πολλά ψέματα. Δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε. Δεν με ενδιαφέρει αυτό που λέγεται ότι είναι νέος. Τι θα πει αυτό; Δεν έχει καμία σημασία πόσο χρονών είναι κάποιος. Όπως έκαναν οι άλλοι παλιά έκανε κι αυτός ο νέος τώρα. Δηλαδή, είπε πολλά ψέματα για πράγματα που δεν μπορούσε να κάνει . Το πρόβλημα είναι γιατί εμείς αγοράζουμε το ψέμα, δεν είναι γιατί το πουλάνε αυτοί. Θέλει δύο για αυτό το πράγμα», ενώ στην ερώτηση για το τι θα ψηφίσει στις επόμενες εκλογές σημείωσε: «Όχι ακόμα δεν το έχω σκεφτεί. Θα ψηφίσω αυτό που θα κάνει το μικρότερο κακό».

Δείτε ακόμα

Check Also

Power Pass: Διευκρινίσεις για τον σωστό υπολογισμό της επιδότησης και για τις αιτήσεις των φοιτητών

Διευκρινίσεις για το πώς μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι έχει γίνει σωστός υπολογισμός στην αναδρομική …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *