Αρχική / ---SLIDER / Σοκάρουν οι απολογίες των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στο Πλημμελειοδικείο Αδριανούπολης

Σοκάρουν οι απολογίες των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στο Πλημμελειοδικείο Αδριανούπολης

Στο Πλημμελειοδικείο Αδριανούπολης οδηγήθηκαν σήμερα, Τετάρτη 25 Απριλίου, οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στην Ανδριανούπολη, για την εκδίκαση του τρίτου αιτήματος αποφυλάκισης τους.
Σύμφωνα με την Χουριέτ, ο Αγγελος Μητρετώδης κατά την απολογία του, αφού επανέλαβε πως πέρασαν τα σύνορα καθαρά λόγω των καιρικών συνθηκών τόνισε:«Ακολουθούσαμε κάποια ίχνη στα σύνορα. Μόλις μας είδαν οι Τούρκοι στρατιώτες κατεβάσαμε τα όπλα μας για να μην συμβεί κάτι κακό. Μετά πήραν τηλέφωνο και είπα στον διοικητή μου ως δείγμα καλής πρόθεση θα παραδοθώ στους Τούρκους στρατιώτες. Εάν είχα κακή πρόθεση θα καλούσα μέσω του τηλεφώνου τους στρατιώτες που είναι υπό τις διαταγές μου. Θα γινόταν μεγαλύτερο επεισόδιο αλλά εγώ αυτό δεν το έκανα.

Εξηγήσαμε στους Τούρκους στρατιώτες ότι ήρθαμε κατά λάθος, και οι Τούρκοι στρατιώτες κάλεσαν τους ανωτέρους τους. Αν θέλαμε μπορούσαμε να εμποδίσουμε και τους Τούρκους στρατιώτες. Δεν είχαμε πάνω μας καμιά στολή για να κρυφτούμε. Εμείς απλώς ακολουθούσαμε τα ίχνη στο χιόνι. Σκεφτήκαμε ότι τα ίχνη προέρχονταν από πρόσφυγες ή παράνομους μετανάστες».

Ο Δημήτρης Κούκλατζης πρόσθεσε: «Υπήρχαν παρόμοια συμβάντα με Τούρκους στρατιώτες. Όμως εμείς χωρίς να καταγράψουμε και χωρίς να ενημερώσουμε τους ανώτερους μας είχαμε επιτρέψει να περάσουν στην Τουρκία. Αυτό συμβαίνει συχνά στις δυο πλευρές. Μέχρι σήμερα δεν είχε προκύψει πρόβλημα. Γι´αυτό και απορώ με όσα συμβαίνουν»

Δείτε ακόμα

Check Also

Δεν είναι δυνατόν! 12χρονος στην Ροδόπη βίασε 6χρονο!

Την ανατριχιαστική καταγγελία έκαναν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης οι γονείς ενός 6χρονου αγοριού στην Κομοτηνή! …

One comment

  1. Γιώργος Κεχαγιόγλου

    Κι όλο αυτό το ρουτινιέρικο επεισόδιο δικαιολογεί τον «πιασάρικο» τίτλο σας «Σοκάρουν οι απολογίες…»; Πού ωρίσκεται το σοκ! Αυτο θα πει δημοσιογραφία ανωτάτου επιπέδου…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *