Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / SOS Πατούλη για τις πληρωμές των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές φτώχειας

SOS Πατούλη για τις πληρωμές των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές φτώχειας

Απλήρωτοι παραμένουν από το Νοέμβριο οι χίλιοι και πλέον εργαζόμενοι στις κοινωνικές δομές φτώχειας των δήμων με κίνδυνο να διακοπεί το πρόγραμμα, όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Γιώργος Πατούλης σε επιστολή του προς την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Ο κ. Πατούλης τονίζει, ότι εξαιτίας της καθυστέρησης στην υπογραφή των προγραμματικών συμβάσεών υπάρχει «σοβαρός κίνδυνος διακοπής του προγράμματος από το οποίο ωφελούνται χιλιάδες συμπολίτες μας, λόγω αδυναμίας αποπληρωμής των λειτουργικών δαπανών του».

Ζητεί την άμεση υπογραφή των συμβάσεων και ενόψει της λήξης του, τέλη του μηνός, επαναδιατυπώνει την πάγια θέση της ΚΕΔΕ, για συνέχιση του υφιστάμενου προγράμματος και των συμβάσεων εργασίας του προσωπικού, έως την πραγματική τους ένταξη μέσω των Π.Ε.Π. στο ΕΣΠΑ 2014-2020, προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του.

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή! Η νέα ηλεκτρονική απάτη που σκαρφίστηκαν επιτήδειοι!

Οι απατεώνες-χάκερ εισέβαλαν στα στοιχεία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ιδιοκτήτριας καταστήματος στην Πάτρα, είδαν ότι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *