Αρχική / ---SLIDER / Στα δικαστήρια έλληνας τραγουδιστής! Τον εξαπάτησαν και έχασε χιλιάδες ευρώ!

Στα δικαστήρια έλληνας τραγουδιστής! Τον εξαπάτησαν και έχασε χιλιάδες ευρώ!

Στα δικαστήρια στράφηκε για να βρει το δίκιο του ο Τόνι Σφήνος, ο οποίος, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», έπεσε θύμα απάτης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής , ο γνωστός καλλιτέχνης Τόνι Σφήνος έπεσε θύμα απάτης όταν πείστηκε να ανοίξει μπαρ στην περιοχή Μικρή Βενετία στο νησί της Μυκόνου, επενδύοντας μεγάλο χρηματικό ποσό.Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, συνάδελφος του Τόνι Σφήνου πρότεινε στον τραγουδιστή να ανοίξουν ένα μπαρ στη Μύκονο, όπου ο καλλιτέχνης θα έκανε τις δημόσιες σχέσεις και τη διοργάνωση events.

Του ζήτησαν να πληρώσει 55.000€ για «αέρα», και μάλιστα κατέβαλε το μερίδιό του σε δύο δόσεις. Ο Σφήνος μετέβη στη Μύκονο για να επιβλέψει τις εργασίες κατασκευής του μπαρ, πληρώνοντας από την τσέπη του τους προμηθευτές και το συνεργείο.

Μάλιστα, το μπαρ άρχισε να λειτουργεί, ωστόσο η συνεργασία του με τον συνάδελφο «χάλασε» λίγους μήνες μετά και ο τραγουδιστής απαίτησε να πάρει πίσω τα λεφτά που επένδυσε, δηλαδή 55.000 € για «αέρα» και 30.000€ που αφορούσαν άλλα έξοδα.Οι λεπτομέρειες αυτές αναφέρονται στη μήνυση που έχει καταθέσει στο δικηγορικό γραφείο Ν. Αγαπηνός και Συνεργάτες ο καλλιτέχνης, διεκδικώντας τα χρήματα που έχασε.

Ο συνάδελφος-μουσικός καταδικάστηκε πρωτόδικα από το δικαστήριο σε φυλάκιση ενός έτους για απάτη, καθώς, όπως αποδείχτηκε, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στη Μύκονο ήταν ο πατέρας του, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δεν έφερε καμία αξίωση για να λάβει χρήματα για τον «αέρα» του καταστήματος.

Δείτε ακόμα

Check Also

Κοινωνικό μέρισμα: 700 ευρώ σε 250.000 νοικοκυριά – Οι δικαιούχοι και οι προϋποθέσεις

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση, ύψους 700 ευρώ ανά νοικοκυριό, η οποία χορηγείται σε 250.000 νοικοκυριά με …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *