Αρχική / ---Ροή Ειδήσεων / Στάση που την τιμά! Το fair-play της ΑΕΚ στον Ολυμπιακό

Στάση που την τιμά! Το fair-play της ΑΕΚ στον Ολυμπιακό

Μπορεί να μην ξέρουμε ακόμα πότε και αν θα έχουμε τελικό Κυπέλλου και η κόντρα μεταξύ των “μεγάλων” να μην λέει να καταλαγιάσει, αλλά φαίνεται πως όλα δεν είναι “σάπια” στο… αγαπημένο μας ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η στάση που κράτησε η ΑΕΚ στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων σχετικά με τα πλέι οφ και με την εκκρεμότητα του τελικού του Κυπέλλου είναι κάτι που σίγουρα την τιμά και δείχνει πως όταν υπάρχει διάθεση, μπορούν να ξεπεραστούν τα προβλήματα.

Σε επικοινωνία που είχε λοιπόν η Ένωση με την Superleague (όπως συνέβη και με τις άλλες τρεις ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ) ο Αλέξης Δέδες έβαλε τη… λογική και είχε μια στάση fair-play απέναντι στον Ολυμπιακό, σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής του Κυπέλλου.

Όπως αναφέρει λοιπόν η “Live Sport”, ο διευθύνον σύμβουλος της ΑΕΚ τόνισε χαρακτηριστικά: “Εμείς θέλουμε να γίνουν όλοι οι αγώνες μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας. Είναι αντιδεοντολογικό να σας ζητήσουμε να γίνει ο τελικός αρχές Ιουνίου από τη στιγμή που ο αντίπαλός μας σε αυτόν είναι ο Ολυμπιακός, που μέχρι τότε δεν έχει άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις”.

Δείτε ακόμα

Check Also

Κορονοϊός: Συστήνεται ο εμβολιασμός ατόμων με χρόνια αναπνευστικά νοσήματα, διευκρινίσεις για τις αλλεργίες

Τον εμβολιασμό όλων των ασθενών με χρόνια αναπνευστικά νοσήματα συνιστά η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρία (ΕΠΕ). …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *