Αρχική / ---SLIDER / ΣτΕ: Την απόρριψη των προσφυγών των τηλεοπτικών καναλιών πρότεινε ο εισηγητής

ΣτΕ: Την απόρριψη των προσφυγών των τηλεοπτικών καναλιών πρότεινε ο εισηγητής

Την απόρριψη των προσφυγών των τηλεοπτικών καναλιών ως απαράδεκτες πρότεινε στη χθεσινή πρώτη διάσκεψη της Ολομέλειας του ΣτΕ σύμφωνα με πληροφορίες ο εισηγητής της υπόθεσης, Γιώργος Παπαγεωργίου.

Η εισήγηση δεν έχει δεσμευτικό χαρακτήρα για την Ολομέλεια που ενδεχομένως στη δεύτερη διάσκεψη της Παρασκευής θα κληθούν να ψηφίσουν για το παραδεκτό ή μη των προσφυγών των τηλεοπτικών σταθμών.

Όλη η χθεσινή συνάντηση αναλώθηκε στο προκαταρκτικό στάδιο του παραδεκτού και του εννόμου συμφέροντος των τηλεοπτικών σταθμών (νέων και παλαιών).

Κατά την έναρξη της αυριανής διάσκεψης (9.30 πμ) ορισμένοι ακόμη σύμβουλοι, θα αναπτύξουν τις απόψεις τους για τα νομικά ζητήματα και στη συνέχεια θα κληθούν να ψηφίσουν επί του παραδεκτού και του εννόμου συμφέροντος. Από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας θα εξαρτηθεί εάν θα προχωρήσουν ή όχι οι δικαστές στο επόμενο στάδιο που είναι η ουσία της υπόθεσης του διαγωνισμού.

Τέλος, η προγραμματισμένη για σήμερα έκτακτη γενική συνέλευση των μελών της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας.

Δείτε ακόμα

Check Also

Η αστυνομική μας ταυτότητα, για όλες τις χρήσεις, στο κινητό μας

Όπως τόνισε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *