Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Στη μαύρη αγορά φωτογραφία του Σουμάχερ από το κρεβάτι του πόνου

Στη μαύρη αγορά φωτογραφία του Σουμάχερ από το κρεβάτι του πόνου

Ένα εκατομμύριο ευρώ ζητά άγνωστος για μία πρόσφατη φωτογραφία του Μίκαελ Σουμάχερ, η οποία τραβήχτηκε κρυφά στη βίλα του Γερμανού στις όχθες της λίμνης της Γενεύης. Ο κάτοχος της φωτογραφίας προσπάθησε να την πουλήσει σε γερμανικούς εκδοτικούς οίκους, οι οποίοι ενημέρωσαν ωστόσο την Εισαγγελία της πόλης Όφενμπουργκ, που διενεργεί ήδη έρευνα για το περιστατικό.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της γερμανικής Εισαγγελίας, «ένα άγνωστο άτομο προσέφερε σε εκδοτικούς οίκους προς δημοσίευση κρυφές φωτογραφικές λήψεις του Μίκαελ Σουμάχερ έναντι υψηλών χρηματικών ποσών». Μία φωτογραφία παραβιάζει «τα πιο προσωπικά δεδομένα» του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1.

Συνεργάτης ενός από τους εκδοτικούς οίκους, στους οποίος προτάθηκε το υλικό, αποκάλυψε, ότι η φωτογραφία δείχνει τον Μίκαελ Σουμάχερ από πολύ κοντινή απόσταση στο κρεβάτι του πόνου στο σπίτι του. Η μάνατζερ του Γερμανού, Ζαμπίνε Κεμ, δήλωσε ότι υπέβαλλε ήδη μήνυση κατά του αγνώστου δράστη.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ έπαθε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στις 29 Δεκεμβρίου 2013 μετά από ένα ατύχημα σε χιονοδρομικό κέντρο των γαλλικών Άλπεων και βρισκόταν επί μήνες σε κώμα. Από τον Σεπτέμβριο του 2014 έχει μεταφερθεί και νοσηλεύεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη βίλα του στην περιοχή της Γενεύης, ενώ η οικογένειά του προσπαθεί να μη διαρρέουν προς τα έξω πληροφορίες σχετικά με την πορεία της υγείας του.

Όπως φαίνεται, το αμείωτο ενδιαφέρον για τον Σούμι βάζει σε πειρασμό κάποιους επιτήδειους, που δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα και δεν σέβονται την κατάσταση του ασθενούς, προκειμένου να πλουτίσουν.

Δείτε ακόμα

Check Also

«Μέρισμα» 900 ευρώ για 200.000 ευάλωτα νοικοκυριά τα Χριστούγεννα

Το ποσό των 900 ευρώ θα καταβληθεί ως μέρισμα σε περισσότερα από 200.000 ευάλωτα νοικοκυριά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *