Αρχική / ---SLIDER / Στην απομόνωση ο φυλακισμένος δημοσιογράφος της Die Welt στην Τουρκία

Στην απομόνωση ο φυλακισμένος δημοσιογράφος της Die Welt στην Τουρκία

Στην απομόνωση ο φυλακισμένος δημοσιογράφος της Die Welt στην Τουρκία
Οι ώρες κυλούν βασανιστικά για τον δημοσιογράφο Ντενίζ Γιουτζέλ ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στην Τουρκία.

Σύμφωνα με επιστολή, που δημοσιεύει η Welt am Sonntag, και την οποία υπαγόρευσε στέλεχος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος CHP στο στέλεχος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος CHP, Σαφάκ Παβέι, ενημερώνει ότι η υγεία του και η ψυχική του κατάσταση είναι καλές.

Η φυλακή υψίστης ασφαλείας που κρατείται ο Ντενίζ Γιουτζέλ βρίσκεται σε απόσταση 80 χιλιομέτρων από την Κωνσταντινούπολη, ενώ ο ίδιος τονίζει στην επιστολή του: «Εδώ στην φυλακή του στη Σηλυβρία κρατούμαι μόνος σε χωριστό κελί. Αυτό είναι πολύ δυσάρεστο. Μου συμπεριφέρονται καλά, αλλά το να είμαι μόνος είναι σχεδόν μια μορφή βασανιστηρίου» τονίζει ο Γιουτζέλ στην επιστολή.

Ο ίδιος περιέγραψε ότι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι δεν του επέτρεψαν να συντάξει ο ίδιος την επιστολή και ήλεγξαν ακόμη και τα χέρια του για να επιβεβαιώσουν ότι δεν είχε γράψει μυστικά μηνύματα.

«Υποτίθεται ότι δεν μπορώ να επικοινωνήσω με κανέναν και παραμένω σε απομόνωση στο κελί μου» λέει ο δημοσιογράφος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύλληψη του Γιουτζέλ έχει προκαλέσει σύγχυση μεταξύ Βερολίνου- Άγκυρας, με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να χαρακτηρίζει τον δημοσιογράφο «Γερμανό πράκτορα» και το γερμανικό ΥΠΕΞ να ανταπαντά κάνοντας λόγο για «παράλογες» κατηγορί

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή! Η νέα ηλεκτρονική απάτη που σκαρφίστηκαν επιτήδειοι!

Οι απατεώνες-χάκερ εισέβαλαν στα στοιχεία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ιδιοκτήτριας καταστήματος στην Πάτρα, είδαν ότι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *