Αρχική / ---SLIDER / Στήριξη της ΑΕΚ στον Μπάγεβιτς

Στήριξη της ΑΕΚ στον Μπάγεβιτς

Απόλυτη στήριξη στον Ντούσαν Μπάγεβιτς παρέχει η ΠΑΕ ΑΕΚ, απαντώντας σε δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας που έκανε λόγω περί παραγκωνισμού του από τα κέντρα αποφάσεων.

Μάλιστα από την Ένωση τόνιζαν χαρακτηριστικά ότι σε θέματα μεταγραφικού σχεδιασμού δεν γίνεται απολύτως τίποτα χωρίς να το γνωρίζει ο Ντούσκο, έστω κι αν τον πρώτο λόγο έχει ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς ως τεχνικός διευθυντής. Σχετικά με την πρόσφατη  σύσκεψη υπό τον Δημήτρη Μελισσανίδη με θέμα τα μεταγραφικά, ο Μπάγεβιτς πράγματι απουσίαζε όμως ενημερώθηκε για τα πάντα.

Η ΠΑΕ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση όπου αναφέρει : «Κανένα απολύτως θέμα Μπάγεβιτς δεν υφίσταται για την ΑΕΚ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν και παραμένει εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα απολύτως ως προς τις αρμοδιότητές του ή την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης την οποία απολαμβάνει. Η ΑΕΚ δεν γίνεται να ασχολείται με μυθεύματα και φθηνά κουτσομπολιά, χωρίς την παραμικρή δόση αλήθειας, τα οποία εκπορεύονται από κύκλους που μόνο κακό θέλουν να προκαλέσουν στην ομάδα μας».

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή! Η νέα ηλεκτρονική απάτη που σκαρφίστηκαν επιτήδειοι!

Οι απατεώνες-χάκερ εισέβαλαν στα στοιχεία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ιδιοκτήτριας καταστήματος στην Πάτρα, είδαν ότι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *