Αρχική / ---SLIDER / Στο “άβατο” Ζεφύρι οι Ρομά έστειλαν στο νοσοκομείο 2 αστυνομικούς που προσπάθησαν να συλλάβουν φυγόποινο

Στο “άβατο” Ζεφύρι οι Ρομά έστειλαν στο νοσοκομείο 2 αστυνομικούς που προσπάθησαν να συλλάβουν φυγόποινο

Σε πραγματικό «άβατο» έχει μετατραπεί το Ζεφύρι ακόμα και για τους αστυνομικούς έπειτα από ένα απίστευτο περιστατικό που έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στη συμβολή των οδών Κορυσχάδων και Αντύπα προκειμένου να συλλάβουν έναν 42χρονο φυγόποινο Ρομά σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης. Ο 42χρονος είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 19 ετών και 2 μηνών για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστεία και διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Στη θέα της αστυνομίας, η οικογένεια του 42χρονου φυγόποινου και κυρίως ο αδερφός του επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών ακόμα και με πέτρες με αποτέλεσμα να δύο από τους αστυνομικούς να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, ο ένας με τραύματα στο πρόσωπο από γροθιές και ο δεύτερος με τραύμα στο σαγόνι από πέτρα.

Αμέσως μετά τη σφοδρότατη επίθεση που δέχτηκαν οι αστυνομικοί, ξεκίνησε έρευνα προκειμένου να εντοπιστούν όσοι συμμετείχαν σε αυτή.

Δείτε ακόμα

Check Also

Πότε καταργείται στο SMS στο 13033 – Ποιες ελευθερίες μας δίνονται πίσω σταδιακά

Aπό σήμερα Δευτέρα χαλαρώνουν περισσότερο τα μέτρα που ίσχυαν το τελευταίο εξάμηνο. Τι SMS πρέπει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *