Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Συγκλονίζει η ιστορία με νεογέννητο και γυναίκα που το μεγάλωσε

Συγκλονίζει η ιστορία με νεογέννητο και γυναίκα που το μεγάλωσε

Συγκλονίζει η ιστορία με νεογέννητο και γυναίκα που το μεγάλωσε, αφού το είχε κλέψει από το μαιευτήριο  Η γυναίκα καταδικάστηκε σήμερα σε κάθειρξη δέκα ετών από δικαστήριο του Κέιπ Τάουν.

Ο δικαστής Τζον Χλόφε τόνισε ιδιαίτερα την βαρύτητα του εγκλήματος που διέπραξε η γυναίκα αυτή, η οποία καταδικάστηκε για την απαγωγή του νεογνού τον Μάρτιο του 1997 από το λίκνο του σε μαιευτήριο του Κέιπ Τάουν, επισημαίνοντας ωστόσο ορισμένα ελαφρυντικά στοιχεία, όπως το καθαρό ποινικό της μητρώο, σύμφωνα με τον ιστότοπο News24.

Η γυναίκα αυτή, το όνομα της οποίας δεν αποκαλύφθηκε για να προστατευθεί το θύμα της, είχε απαγάγει το μωρό, στο οποίο είχε δώσει το όνομα Ζέφανι, όταν αυτό ήταν τριών ημερών από το μαιευτήριο του Κέιπ Τάουν Groote Schuur.

Στη συνέχεια το είχε αναθρέψει σαν να ήταν το δικό της κοριτσάκι.

Η υπόθεση αυτή αποκαλύφθηκε στις αρχές του 2015 καθαρά από θέμα τύχης, όταν συμμαθητές της Ζέφανι, η οποία πήγαινε τότε στην τελευταία τάξη του λυκείου, επισήμαναν την απίστευτη ομοιότητα που είχε με την μικρότερη σε ηλικία Κάσιντι Νερς, μια νέα μαθήτρια στο σχολείο στο οποίο πήγαινε στο Κέιπ Τάουν.

Οι γονείς της Κάσιντι επικοινώνησαν με την αστυνομία και το τεστ DNA στο οποίο υποβλήθηκαν στη συνέχεια απέδειξε ότι πράγματι η νεαρή Ζέφανι ήταν παιδί τους.

Τον Μάρτιο, η νοτιοαφρικανική δικαιοσύνη είχε κρίνει την κατηγορούμενη, η οποία είναι σήμερα 52 ετών, ένοχη για απαγωγή και την είχε θέσει υπό προσωρινή κράτηση.

Η οικογένεια Νερς ζούσε, χωρίς να το γνωρίζει, μόνον μερικά χιλιόμετρα μακριά από την Ζέφανι, ενώ κάθε χρόνο οι βιολογικοί της γονείς γιόρταζαν τα γενέθλιά της καθώς ήλπιζαν πάντα ότι θα την βρουν.

Σύμφωνα με τον νοτιοαφρικανικό Τύπο, η Ζέφανι, η οποία είναι σήμερα 19 ετών, επέστρεψε για να ζήσει στο σπίτι στο οποίο μεγάλωσε με τον άνδρα που θεωρούσε πάντα ως πατέρα της και περιμένει τώρα το πρώτο της παιδί.

Δείτε ακόμα

Check Also

Αυτές είναι οι ώρες μέσα στην ημέρα θα μειώνεται υποχρεωτικά το ρεύμα στην Ελλάδα

Σε επίπεδα ρεκόρ αναμένεται να φτάσει ο πληθωρισμός στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ελέω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *