Αρχική / ---SLIDER / ΣΥΡΙΖΑ: Ξανά έκθετος ο κ. Μητσοτάκης, για το πόθεν έσχες της συζύγου του

ΣΥΡΙΖΑ: Ξανά έκθετος ο κ. Μητσοτάκης, για το πόθεν έσχες της συζύγου του

Επίθεση κατά του προέδρου της Ν.Δ. εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας Documento σχετικά με το πόθεν έσχες της συζύγου του, Μαρέβας, το οποίο αρνείται να δημοσιοποιήσει.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «το μείζον κόμμα της συμπολίτευσης αναφέρει ότι, την ίδια στιγμή που η γαλλική κοινή γνώμη συνταράσσεται από το «Penelope gate», δηλαδή το σκάνδαλο απόκρυψης αργομισθίας της συζύγου του υποψήφιου προέδρου της Γαλλίας με τη σημαία της Κεντροδεξιάς κ. Φιγιόν, δημοσίευμα στην εφημερίδα Documento αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. αποφεύγει συστηματικά και με ιδιαίτερα τεχνάσματα να δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες της συζύγου του.

«Το εύλογο ερώτημα είναι: Γιατί; Τι έχει να κρύψει; Ισχύει ότι υπάρχουν αγορές ακινήτων εκατομμυρίων ευρώ στο κέντρο του Παρισιού; Ισχύει ότι είχε συστήσει εταιρία με τον ελεγχόμενο για τη λίστα Λαγκάρντ και τα Panama Papers κ. Παπασταύρου;», ερωτά ο ΣΥΡΙΖΑ. «Μετά την υπόθεση Siemens, λοιπόν, και τον Κήρυκα Χανίων, άλλο ένα θέμα για το οποίο είναι έκθετος ο κ. Μητσοτάκης», καταλήγει.

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή! Η νέα ηλεκτρονική απάτη που σκαρφίστηκαν επιτήδειοι!

Οι απατεώνες-χάκερ εισέβαλαν στα στοιχεία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ιδιοκτήτριας καταστήματος στην Πάτρα, είδαν ότι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *