Αρχική / ---SLIDER / Tα τρία πρότζεκτ που ξεκινούν στη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1

Tα τρία πρότζεκτ που ξεκινούν στη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1

Tα τρία πρότζεκτ που ξεκινούν στη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 αναμένεται να αποτελέσουν την απόλυτη προτεραιότητα για το κανάλι.
Αυτό διεμήνυσε μιλώντας στο «TV Έθνος» στέλεχος του καναλιού του Αμαρουσίου δίνοντας το στίγμα για τις αλλαγές που έρχονται στο πρόγραμμα.

Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 έχουν ρίξει όλο τους το βάρος στις εκπομπές που θα κάνουν πρεμιέρα τις επόμενες μέρες, μεταθέτοντας τις αποφάσεις για τη late night ζώνη για αργότερα. Πρόκειται για το «Dancing With The Stars» με την Ευαγγελία Αραβανή, το «Sunday Night Live» με τους Ζέτα Μακρυπούλια και Νίκο Μουτσινά και το «Celebrity Game Night» με τον Θοδωρή Αθερίδη.
Ο Γιώργος Λιάγκας, που η late night εκπομπή του έμεινε εκτός προγραμματισμού του καναλιού, είναι πιθανό να βρεθεί στην κριτική επιτροπή του «Dancing». Ήδη έχουν συμφωνήσει να είναι στο τραπέζι της επιτροπής η Ελεονώρα Μελέτη και η Γκαλένα Βελίκοβα.

Από εκεί και πέρα άγνωστη παραμένει η επόμενη μέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη συζητά για απογευματινή ψυχαγωγική εκπομπή που θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα, χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής κάτι επίσημο.

Δείτε ακόμα

Check Also

ΕΝΦΙΑ: Τι μπορούν να κάνουν όσοι δεν μπορούν να πληρώσουν την πρώτη δόση

Λίγες ημέρες έχουν ακόμη στη διάθεση τους οι ιδιοκτήτες ακινήτων για να εξοφλήσουν την πρώτη …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *