Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / «Τελεσίγραφο» του Υπ. Εργασίας στο MEGA : Αν δεν πληρώσετε τους εργαζόμενους…

«Τελεσίγραφο» του Υπ. Εργασίας στο MEGA : Αν δεν πληρώσετε τους εργαζόμενους…

Μαύρος…καπνός βγήκε απο την τριμερή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο εργασίας για το Mega και τους εργαζόμενους του.

Στην τριμερή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εργασίας με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων του Mega, τους συνδικαλιστικούς φορείς και τους νομικούς συμβούλους του MEGA, ο γ.γ. του υπουργείου Εργασίας κ. Νεφελούδης είπε ότι αν δεν καταβληθεί η μισθοδοσία το κανάλι δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει άδεια.

Όταν ρωτήθηκαν οι νομικοί σύμβουλοι του καναλιού γιατί δεν έχουν πληρωθεί οι εργαζόμενοι εκείνοι απάντησαν ότι υπάρχει νέο μπλοκάρισμα των λογαριασμών και αναζητούν νέους τρόπους αποπληρωμής που είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Οι νομικοί σύμβουλοι του Mega έλαβαν προθεσμία να παρουσιάσουν έως την Πέμπτη χρονοδιάγραμμα εξόφλησης της μισθοδοσίας. Αν, σύμφωνα με πληροφορίες δεν συμβεί αυτό, θα υπάρξουν πρόστιμα, τα οποία αδυνατούν να εξοφλήσουν οι μέτοχοι καθώς το “ταμείον είναι μείον”. Αυτό φυσικά θα επιβαρύνει τις αποζημιώσεις των εργαζομένων.

Αξίζει να σημειωθεί πως προς το παρόν ειναι άγνωστες οι προθέσεις των μετόχων σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με την καταβολή της μισθοδοσίας αλλα και το μέλλον του MEGA.

Σε γενική συνέλευση που έγινε από τους εργαζόμενους του MEGA, αποφασίστηκε να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας και ασφαλιστικά μέτρα. Η πρωινή εκπομπή και το μεσημεριανό δελτίο θα παρουσιάζονται εναλλάξ, ενώ ήδη οι τεχνικοί έχουν αποφασίσει να μην βγαίνει στον αέρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τετράωρες στάσεις εργασίας μέχρι να καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους.

Δείτε ακόμα

Check Also

ΕΝΦΙΑ: Τι μπορούν να κάνουν όσοι δεν μπορούν να πληρώσουν την πρώτη δόση

Λίγες ημέρες έχουν ακόμη στη διάθεση τους οι ιδιοκτήτες ακινήτων για να εξοφλήσουν την πρώτη …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *