Αρχική / ---SLIDER / Τέλος Καραβάτου και Κατσούλης από το Epsilon!

Τέλος Καραβάτου και Κατσούλης από το Epsilon!

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης εκτός καναλιού με επίσημη ανακοίνωση!
 Τον Σεπτέμβρη του 2014 η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη έκαναν το ντεμπούτο τους ως τηλεοπτικό ζευγάρι στην πρωινή ζώνη του καναλιού Epsilon. Η επιτυχημένη τους πορεία στους πίνακες τηλεθέασης για ένα κανάλι που μόλις ξεκινούσε έκανε τους υπεύθυνους του σταθμού να τους εμπιστευτούν την πρωινή ζώνη σε καθημερινή βάση από τον Σεπτέμβριο του 2016, ωστόσο τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα.
Περίπου τέσσερις μήνες μετά, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης βρίσκονται εκτός της πρωινής ζώνης του Epsilon. Το μεσημέρι της Πέμπτης οι δύο παρουσιαστές ενημερώθηκαν από το κανάλι ότι η εκπομπή σταματά και ότι η σημερινή ήταν και η τελευταία. Βασικός λόγος για την απόφαση του σταθμού ήταν η χαμηλή τηλεθέαση του προγράμματος -χαμηλότερη από τον μέσο όρο του καναλιού.

 Η επίσημη ανακοίνωση του Epsilon

«Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας με τους παρουσιαστές Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη, στους οποίους εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα και καλή συνέχεια».

Η πρωινή ζώνη του Epsilon

Εκ των πραγμάτων αλλάζουν όλα στην πρωινή ζώνη του καναλιού από τη Δευτέρα. Η εκπομπή «Φτιάξε Καφέ να στα πω» με την Κατερίνα Καινούργιου θα ξεκινά στις 07:45 και θα ολοκληρώνεται στις 11:45. Η Χριστίνα Λαμπίρη θα ακολουθεί στις 11:45 με την εκπομπή «La Biri Biri» και θα μένει στον αέρα έως τις 15:30.

Δείτε ακόμα

Check Also

Η αστυνομική μας ταυτότητα, για όλες τις χρήσεις, στο κινητό μας

Όπως τόνισε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *