Αρχική / ---SLIDER / Τέλος στην κόντρα Φουρθιώτη – Καρβέλα. Δεν έφτασε στο δικαστήριο…

Τέλος στην κόντρα Φουρθιώτη – Καρβέλα. Δεν έφτασε στο δικαστήριο…

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε τεράστια αντιπαράθεση η οποία θα έφτανε στο ζενίθ της κατά τη διάρκεια του προγραμματισμένου δικαστηρίου στην πρώην Σχολή Ευελπίδων.
Για την περασμένη Τετάρτη είχε προγραμματιστεί το δικαστήριο που θα έκρινε το μέλλον της διαμάχης των Νίκου Καρβέλα – Μένιου Φουρθιώτη, ύστερα από τη μεταξύ τους συνεργασία στο μουσικό σόου «Star Academy» στο Epsilon.
Από τη μία, ο Μένιος Φουρθιώτης ζητούσε με ασφαλιστικά μέτρα τη συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας του μουσικοσυνθέτη και από την άλλη ο Καρβέλας είχε κάνει αίτηση αναστολής εκτέλεσης.Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε τεράστια αντιπαράθεση η οποία θα έφτανε στο ζενίθ της κατά τη διάρκεια του προγραμματισμένου δικαστηρίου στην πρώην Σχολή Ευελπίδων.
Κάτι που, όμως, δε συνέβη, καθώς κανένας από τους δύο δεν εμφανίστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας με αποτέλεσμα, παρότι οι δύο υποθέσεις εκφωνήθηκαν κανονικά από την Πρόεδρο της έδρας, στο τέλος να ματαιωθούν.
Υπενθυμίζεται ότι το Epsilon ζητούσε από τον Καρβέλα και τους εγγυητές του (την εταιρεία καλλιτεχνικών παραγωγών Vanillia ΕΠΕ, της οποίας βασικός μέτοχος είναι η Άννα Βίσση και νόμιμος εκπρόσωπος η αδερφή της, Νίκη Βίσση) ρήτρα ύψους 500.000 ευρώ και επιπλέον 2.500.000 ευρώ για την περαιτέρω ζημιά που υπέστη το κανάλι από την αντιτηλεοπτική συμπεριφορά του μουσικοσυνθετη.
Τελικά, φαίνεται πως οι δύο πλευρές επέλεξαν να τα βρουν εξωδικαστικά, χωρίς όμως να έχουν προβεί σε επίσημες δηλώσεις.

dailymedia.gr

Δείτε ακόμα

Check Also

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο πιλότος τη δολοφονία της Καρολάιν

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά την ομολογία του – Ανακρινόταν επί …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

                             Για λαμπερό Μαύρισμα