Αρχική / ---SLIDER / Θάνος Πλεύρης: Η πρώτη σκέψη ήταν να μην πεθάνω χωρίς να δω τα παιδιά μου

Θάνος Πλεύρης: Η πρώτη σκέψη ήταν να μην πεθάνω χωρίς να δω τα παιδιά μου

Για την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή μίλησε στο «Όλα Ξεκόλλα» ο Θάνος Πλεύρης.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη συγκλόνισε με την εξομολόγησή του: «Έμπαινα σε ένα χειρουργείο με πιθανότητες 20% να ζήσω».

Εξιστορώντας την περιπέτειά του είπε ότι όλα ξεκίνησαν όταν πήγε να κάνει μια προγραμματισμένη επέμβαση και στις 15 ημέρες έπρεπε να γίνει μια επανεξέταση.

«Εκεί, στο Λαϊκό, υπήρξε μια συλλογή υγρού και κρίθηκε σκόπιμο να γίνει παρακέντηση. Την Τετάρτη εμφάνισα συμπτώματα πυρετού τα οποία υποτιμήθηκαν και φτάνουμε στην Κυριακή να ξυπνάω καλά και μέσα σε 10 λεπτά ο πυρετός να φτάνει στο 40, οι σφίξεις στις 220 και η πίεση η μεγάλη στο 7,5» συνέχισε τη συγκλονιστική αφήγησή του.

«Ξαφνικά έπαθα το σηπτικό σοκ, μέχρι τότε είχα συμπτώματα μόνο πυρετού και πόνου στο πόδι. Την Κυριακή ήταν κρίσιμη απόφαση αν θα έπρεπε να μπω στο χειρουργείο για να καθαριστεί το πόδι. Το πρόβλημα επιδεινώθηκε γιατί ήταν σταφυλόκκοκος, μια ενδονοσοκομειακή λοίμωξη που έφυγε από το πόδι και ανέβηκε στο πνεύμονα».

«Τα παιδιά δεν τα είχα δει για ένα μήνα. Η πρώτη σκέψη που είχα ήταν να μην πεθάνω χωρίς να δω τα παιδιά μου», ανέφερε ο Θάνος Πλεύρης στη συνέχεια της εξομολόγησής του και αποκάλυψε τον λόγο που τον κράτησε μακριά από τα αγαπημένα του πρόσωπα: «Ο κρίσιμος μήνας της ανάρρωσης πέρασε. Δεν έπρεπε να βγω για να μην κρυώσω. Αυτό το μικρόβιο βρίσκει σημεία να κρύβεται στον οργανισμό για να μην το πιάνει η αντιβίωση και μόλις σταματήσεις την αντιβίωση, βγαίνει. Αυτό μπορεί να συμβεί μέσα στον πρώτο μήνα. Αν κρυώσεις είναι δύσκολο να εντοπιστεί αν είναι ο σταφυλόκοκκος ή μία άλλη ίωση».

Δείτε ακόμα

Check Also

Η νέα λίστα που ισχύει από σήμερα για το «καλάθι του νοικοκυριού» ανά σούπερ μάρκετ

Νέες λίστες ανακοίνωσαν τα σούπερ μάρκετ σήμερα, Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στο Υπουργείο Ανάπτυξης όσον αφορά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *