Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Θέμα ωρών ο ανασχηματισμός

Θέμα ωρών ο ανασχηματισμός

Αύριο –εκτός πολύ μεγάλου απροόπτου- προχωρά ο πρωθυπουργός στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης. Το βράδυ της Πέμπτης επρόκειτο να συνέλθει το Πολιτικό Συμβούλιο υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, ενώ αμέσως μετά ο Αλέξης Τσίπρας παρέθετε δείπνο στους άραβες επισήμους και επενδυτές που συμμετείχαν στο Ευρω-αραβικό Συνέδριο που διεξάγεται στο Μέγαρο Μουσικής.

Από το πρωί της Πέμπτης, στο περιθώριο των δημόσιων εμφανίσεων και των συναντήσεών του, ο πρωθυπουργός προχώρησε στις απαραίτητες διεργασίες, ενώ φέρεται να βολιδοσκόπησε και ορισμένα πρόσωπα εκτός ΣΥΡΙΖΑ, που επιθυμεί να συμμετάσχουν στην κυβέρνηση, ωστόσο τηλεφωνήματα σε νυν υπουργούς για ανακοινώσεις σχετικά με την τύχη τους, δεν είχαν γίνει μέχρι αργά το βράδυ.

Τα τηλεφωνήματα αυτά εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή και εφόσον ο πρωθυπουργός είναι έτοιμος εντός της ημέρας θα προχωρήσει στον ανασχηματισμό, διαφορετικά η νέα κυβέρνηση θα ανακοινωθεί το Σάββατο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στις θέσεις τους παραμένουν οι Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νίκος Κοτζιάς και Πάνος Καμμένος, εκτός αναμένεται να βρεθεί ο Πάνος Σκουρλέτης, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ποιοι υπουργοί θα παραμείνουν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Δείτε ακόμα

Check Also

Ποιά και πότε ξεκινούν τα μέτρα για υποχρεωτικά rapid test σε καφέ, καταστήματα λιανικής, κομμωτήρια για τους ανεμβολίαστους

Από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου η ζωή των ανεμβολίαστων θα αλλάξει. Συγκεκριμένα μόνο σε τρεις …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *