Αρχική / ---SLIDER / Θεοδωράκης: Το Ποτάμι είναι ζωντανό, θα αντέξει στις εκλογές

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι είναι ζωντανό, θα αντέξει στις εκλογές

Το Ποτάμι είναι ζωντανό και θα αντέξει στις εκλογές, δήλωσε ο επικεφαλής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης, σημειώνοντας ότι «η διάθεσή μας για συνεργασίες κρίνεται μόνο από τη θέλησή μας να αλλάξουμε τη χώρα».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 την Πέμπτη, ο κ. Θεοδωράκης επεσήμανε πως η όποια συνεργασία του Ποταμιού, θα αποφασιστεί την ώρα που πρέπει.

Η κ. Θεοδωράκης υπογράμμισε ότι δεν πιστεύει στις οικουμενικές κυβερνήσεις και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο προεκλογικής συνεργασίας με τη Ν.Δ.

«Θα προσπαθήσουμε για μεγάλες συμμαχίες με ανθρώπους που βλέπουν τα πράγματα όπως εμείς», τόνισε.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επεσήμανε ότι η κυβέρνηση «θέλει μια εκ βάθρων αλλαγή» και τόνισε ότι «σε κυβέρνηση με τον κ. Καμμένο και τον κ. Πολάκη, εμείς δεν έχουμε θέση».

«Εμείς έχουμε προτεραιότητες, π.χ κατάργηση του κομματικού δημοσίου. Αν είναι και προτεραιότητες της επόμενης κυβέρνησης εμείς εδώ είμαστε», συμπλήρωσε.

Ο κ. Θεοδωράκης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι «καλύπτει τον κ. Καμμένο», καθώς «αρνείται η κυβέρνηση να τον φέρει στη Βουλή να δώσει εξηγήσεις».

Δείτε ακόμα

Check Also

Ποιά και πότε ξεκινούν τα μέτρα για υποχρεωτικά rapid test σε καφέ, καταστήματα λιανικής, κομμωτήρια για τους ανεμβολίαστους

Από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου η ζωή των ανεμβολίαστων θα αλλάξει. Συγκεκριμένα μόνο σε τρεις …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *