Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Το αγγελιόσημο στο «μενού» του υπουργείου Εργασίας την Τρίτη

Το αγγελιόσημο στο «μενού» του υπουργείου Εργασίας την Τρίτη

Τη μετατροπή του νομοθετημένου πόρου του αγγελιόσημου, που πια δεν υφίσταται, σεαντίστοιχο πόρο συμφωνημένο μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων, προτείνει ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος σήμερα Πέμπτη, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε με τους θεσμούς, σημείωσε ότι δεν θα δοθεί νέα παράταση.

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Κατρούγκαλος ανέφερε ότι, πριν από λίγο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στον Τύπο, με την παρουσία τη δική του και του αρμόδιου υφυπουργούΤάσου Πετρόπουλου. Όπως είπε, ορίστηκε νέα συνάντηση την Τρίτη, με συμμετοχή και της εργοδοτικής πλευράς, με σκοπό την αναζήτηση πηγής χρηματοδότησης που θα διατηρήσει σε λειτουργία τον ΕΔΟΕΑΠ και με κατεύθυνση τη μετατροπή του νομοθετημένου πόρου του αγγελιόσημου, που πια δεν υφίσταται, σε αντίστοιχο πόροσυμφωνημένο μεταξύ της εργοδοτικής και της εργατικής πλευράς.

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή! Η νέα ηλεκτρονική απάτη που σκαρφίστηκαν επιτήδειοι!

Οι απατεώνες-χάκερ εισέβαλαν στα στοιχεία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ιδιοκτήτριας καταστήματος στην Πάτρα, είδαν ότι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *