Αρχική / ---SLIDER / Το ατύχημα της Ρίκας Διαλυνά – Τι συνέβη στην Ύδρα και ποια η κατάσταση της υγείας της

Το ατύχημα της Ρίκας Διαλυνά – Τι συνέβη στην Ύδρα και ποια η κατάσταση της υγείας της

Το ατύχημα της Ρίκας Διαλυνά – Τι συνέβη στην Ύδρα και ποια η κατάσταση της υγείας της
Δύσκολες μέρες περνά η αγαπημένη ηθοποιός Ρίκα Διαλυνά, η οποία είχε ένα σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ύδρα, με αποτέλεσμα ν’ αναγκάστεί ν’ αναβάλει την παρουσίαση του βιβλίου της στη Θεσσαλονίκη, η οποία τελικά θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή.

Ήμουν στο ξενοδοχείο Πόρτο Ύδρα, όπου συνηθίζω να πηγαίνω κάθε Καλοκαίρι για δυόμιση μήνες. Από περιέργεια ανέβηκα κάτι σκαλάκια κι άνοιξα μια πόρτα -η οποία παραμένει πάντα κλειστή – κι από πίσω είχε κενό. Κάπως μπερδεύτηκα κι έπεσα με την πλάτη από ένα μέτρο ύψος σχεδόν! Έκανε τόσο θόρυβο το πέσιμό μου, που με άκουσν στην άλλη πλευρά του ξενοδοχείου. Όταν με βρήκαν νόμιζαν ότι δεν θα έχει μείνει ούτε κοκαλάκι… Ευτυχώς οι αξονικές και οι εξετάσεις γενικά, έδειξαν ότι δεν έσπασα τίποτα. Εδώ και είκοσι μέρες που έγινε αυτό, πονάω αρκετά, αλλά είμαι καλά. Έπαθα και μια δηλητηρίαση από τα πολλά φάρμακα που μου έδωσαν… Εγώ γενικά αποφεύγω να παίρνω φάρμακα, δύσκολες μέρες περνάω…”

Η Ρίκα Διαλυνά πάντως, δεν χάνει την αισιοδοξία της και την όρεξή της για δουλειά… Την ερχόμενη Παρασκευή, πρόκειται να παρουσιάσει στη Θεσσαλονίκη, το τέταρτο βιβλίο της με τίτλο “Η ζωή μας κάνει πλάκα”, που παρουσιάσε και τον Ιούνιο στην Αθήνα, στο θέατρο Χυτήριο με μεγάλη επιτυχία.

Δείτε ακόμα

Check Also

Η νέα λίστα που ισχύει από σήμερα για το «καλάθι του νοικοκυριού» ανά σούπερ μάρκετ

Νέες λίστες ανακοίνωσαν τα σούπερ μάρκετ σήμερα, Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στο Υπουργείο Ανάπτυξης όσον αφορά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *