Αρχική / ---SLIDER / Το δράμα του Γεωργίου με το γιο του, ο τζόγος και το περίεργο δεύτερο διαζύγιο!

Το δράμα του Γεωργίου με το γιο του, ο τζόγος και το περίεργο δεύτερο διαζύγιο!

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου μίλησε για τις γυναίκες της ζωής του, αποκάλυψε γιατί χώρισε και με τις δύο και εξήγησε πως βρέθηκε από ιατρικός επισκέπτης να γίνεται αθλητικογράφος.«Πριν ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία ήμουν ιατρικός επισκέπτης. Έβγαζα 80.000 δραχμές το μήνα τότε, το ’80. Ο πρώτος μου μισθός ως δημοσιογράφος στον Φίλαθλο ήταν 3000 δραχμές. Η πρώτη μου σύζυγος είχε κερδίσει τον τίτλο της Μις Γιανγκ».

«Με την πρώτη μου γυναίκα είχαμε σεξουαλικό δέσιμο από την πρώτη στιγμή. Χωρίσαμε γιατί ήμουν εθισμένος στον τζόγο. Συνειδητοποίησα ότι από τον τζόγο καταστράφηκε μια οικογένεια και δεν έπαιξα ξανά».

«Με τη δεύτερη γυναίκα μου τα βρήκαμε όταν ήταν 19 ετών κι εγώ 43. Με τη δεύτερη σύζυγό μου χωρίσαμε γιατί έμαθε ότι τα είχα ξαναβρεί με την πρώτη».

Δείτε όσα εξομολογήθηκε!

Ο δημοσιογράφος ήταν έντονα συγκινημένος όταν μιλούσε για τον γιο του, αλλά και για τον Γολγοθά που έζησε τόσο το παιδί του, όσο κι εκείνος και η γυναίκα του, βλέποντας τον γιο τους να παραδίδεται σε μια σπάνια παραλυτική ασθένεια. Περιέγραψε πώς μέσα σε μια νύχτα άσπρισαν τα μαλλιά του κι έχασε τα δόντια του, μετά την ανακοίνωση των γιατρών για το τι επρόκειτο να αντιμετωπίσει ο 11χρονος τότε γιος του.

πηγή βίντεο zappit.gr

Δείτε ακόμα

Check Also

…ακολουθήστε το…

…ακολουθήστε το, σήμερα και σχεδόν καθημερινά θα έχετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε και να ενημερώνεστε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *