Αρχική / ---SLIDER / Το εγκώμιο του Προκόπη Παυλόπουλου έπλεξε ο Ερντογάν –

Το εγκώμιο του Προκόπη Παυλόπουλου έπλεξε ο Ερντογάν –

Το εγκώμιο του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου έπλεξε από την Τουρκία ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Κωνσταντινούπολη Μαρία Ζαχαράκη και τα όσα είπε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, ο Τούρκος Πρόεδρος χαρακτήρισε τον Προκόπη Παυλόπουλο “πιστό άνθρωπο”, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ήταν ο πρώτος που του τηλεφώνησε τη νύχτα του αποτυχημένου πραξικοπήματος.

“Ο πρώτος που μου τηλεφώνησε, ήταν ο Προκόπης Παυλόπουλος. Αμέσως μου τηλεφώνησε. Τέτοιος πιστός άνθρωπος είναι. Το να αποδεχθείς την πρόσκληση ενός τέτοιου ανθρώπου, έχει ξεχωριστή σημασία για εμάς. Είπαμε ότι πρέπει να λύνουμε τα προβλήματά μας με συζήτηση και να μην τα αναβάλλουμε, καθώς δεν κερδίζει έτσι καμία πλευρά” είπε χαρακτηριστικά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν διαπίστωσε κάποια διάσταση απόψεων ανάμεσα στους κ.κ. Παυλόπουλο και Τσίπρα κατά το ταξίδι του στην Ελλάδα, ο κ. Ερντογάν απάντησε “έχουν ακριβώς την ίδια θέση για τη Συνθήκη της Λωζάννης”. Ο ίδιος πάντως, επέμεινε ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο και ότι όλοι είναι εναντίον του και εναντίον της Τουρκίας, όχι τώρα, αλλά εδώ και 100 χρόνια, λέγοντας ότι και όταν ο Κεμάλ Ατατούρκ προσπάθησε να διώξει τους Έλληνες, τον αποκαλούσαν “τρομοκράτη”.

Δείτε ακόμα

Check Also

Έφυγε από την ζωή ο παγκοσμίου φήμης συνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου

Ο παγκοσμίου φήμης συνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών και την είδηση επιβεβαίωσε, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *