Αρχική / ---SLIDER / Το μαχαίρι του φόνου «μίλησε» και «πρόδωσε» τον δολοφόνο του Άλκη– Τι βρήκαν οι Αρχές

Το μαχαίρι του φόνου «μίλησε» και «πρόδωσε» τον δολοφόνο του Άλκη– Τι βρήκαν οι Αρχές

Αίμα του 19χρονου και αποτυπώματα του 23χρονου βρέθηκαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο μαχαίρι του φόνου του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, σε μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα.


Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ βρέθηκε DNA του θύματος και συγκεκριμένα αίμα του άτυχου νεαρού και αποτυπώματα του κατηγορούμενου της φρικτής δολοφονίας.

Το φονικό μαχαίρι είναι το κλειδί που θα «δείξει» όλη τη συμμορία και όλους τους φερόμενους συμμετέχοντες στο φρικτό έγκλημα γιατί πάνω του υπάρχουν και στοιχεία άλλων ατόμων, καθώς φέρεται να το έχουν ακουμπήσει αρκετά άτομα.

Ήδη η ΕΛΑΣ προχωρά σε αντιπαραβολή αποτυπωμάτων για να εντοπίσει και άλλους συμμετέχοντες, όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.


Οι κηλίδες αίματος
Σχετικά με τις κηλίδες αίματος στο λευκό ΙΧ του δράστη, οι αστυνομικοί είναι σίγουροι πως πρόκειται για DNA του Άλκη ενώ αναμένεται και η επιστημονική εξακρίβωση.

Ήδη, έχει ταυτοποιηθεί ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου ενώ οι έρευνες της ΕΛΑΣ είναι στην ίδια κατεύθυνση καθώς κάνουν εφόδους σε συνδέσμους της Θεσσαλονίκης.

Το λευκό αυτοκίνητο ανήκει στον φερόμενο δράστη που είναι μέλος ενός σκληρού πυρήνα ατόμων που είναι μαζί δύο με τρία χρόνια.


Τέλος, έχει ζητηθεί και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, με τους αστυνομικούς να κάνουν ανάλυση των κλήσεων, ψάχνοντας στοιχεία από το κινητό του 23χρονου για να βρουν με ποιους μίλησε πριν και μετά τον φόνο.

Δείτε ακόμα

Check Also

…ακολουθήστε το…

…ακολουθήστε το, σήμερα και σχεδόν καθημερινά θα έχετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε και να ενημερώνεστε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *