Αρχική / ---SLIDER / Το ‘πε και το ‘κανε το μοντέλο που υποσχέθηκε στοματικό σεξ σε όσους ψήφισαν «ΟΧΙ» στο ιταλικό δημοψήφισμα (φωτό)

Το ‘πε και το ‘κανε το μοντέλο που υποσχέθηκε στοματικό σεξ σε όσους ψήφισαν «ΟΧΙ» στο ιταλικό δημοψήφισμα (φωτό)

Το 27χρονο μοντέλο από την Ιταλία βρήκε τους πρώτους 400 άνδρες που ψήφισαν «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα του καλοκαιριού στη γειτονική χώρα και ξεκίνησε να κάνει πράξη την υπόσχεσή της!

Η Paola Saulino μίλησε στην «Daily Star Online» και για την… αποστολή της:

«Προσέχω, σε κάθε άντρα που κάνω στοματικό θέλω να φοράει προφυλακτικό. Αν δεν θέλει εκείνος να φορέσει, τότε αποφασίζω εγώ τι θα κάνω με την περίπτωσή του! Έως τώρα όμως κανείς δεν έχει διαμαρτυρηθεί». 

Η 27χρονη συνέχισε: «Μια φορά έγινε κάτι πολύ αστείο! Ένας δεν μπορούσε να έρθει σε στύση και έβαλε τα κλάματα! Παρόλο που έκανα τα πάντα δεν τα κατάφερα». 

Όποιος θέλει να «εμπλακεί» στην περίπτωση της Paola, θα πρέπει να της στείλει ένα email και να περιμένει να δει αν επιλέχθηκε.

Έως τώρα οι αιτήσεις έχουν ξεπεράσει τις 10.000 οπότε θα πρέπει να έχετε και υπομονή, αλλά και βέβαια τύχη! 

Α, και την επιθυμία να ταξιδέψετε σε Φότζια, Καμπομπάσο, Λατίνα, Ποζιτάνο, Καταντζάρο, Σαλέρνο, Κάλιαρι, Μπομπούσο, Κατάνια και Μπομάρτζο καθώς αυτές οι πόλεις περιλαμβάνονται στο δεύτερο σκέλος της ιδιότυπης περιοδείας της!

 

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή! Η νέα ηλεκτρονική απάτη που σκαρφίστηκαν επιτήδειοι!

Οι απατεώνες-χάκερ εισέβαλαν στα στοιχεία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ιδιοκτήτριας καταστήματος στην Πάτρα, είδαν ότι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *