Αρχική / ---SLIDER / «Το τηλεμάρκετινγκ πήγε την Ελένη Μενεγάκη στον πάτο»!

«Το τηλεμάρκετινγκ πήγε την Ελένη Μενεγάκη στον πάτο»!

«Όταν είσαι τόσα χρόνια στην τηλεόραση πρέπει κάθε χρόνο για να κρατάς τον κόσμο σου να βάζεις κι ένα καινούριο λιθαράκι. Αυτό έχουμε χρόνια να το δούμε από την Ελένη».
 Η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Φτιάξε καφέ να στα πω για αρκετά τηλεοπτικά πρόσωπα. Η Ελένη Μενεγάκη, όμως, βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής της: «Τα νούμερα της Ελένης δεν έχουν πτώση, βρίσκονται σε μία κατηφόρα. Όταν είσαι τόσα χρόνια στην τηλεόραση πρέπει κάθε χρόνο για να κρατάς τον κόσμο σου να βάζεις κι ένα καινούριο λιθαράκι. Αυτό έχουμε χρόνια να το δούμε από την Ελένη. Ήρθε και το τηλεμάρκετινγκ και την πήγε στον πάτο, γιατί για μένα τα 11αρια και τα 12αρια για την Ελένη είναι πάτος»!

Η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου μίλησε επίσης για τον Νίκο Χατζηνικολάου, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον Νίκο Μουτσινά, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Λάκη Λαζόπουλο.

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή! Η νέα ηλεκτρονική απάτη που σκαρφίστηκαν επιτήδειοι!

Οι απατεώνες-χάκερ εισέβαλαν στα στοιχεία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ιδιοκτήτριας καταστήματος στην Πάτρα, είδαν ότι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *