Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Τραμπ: Θα ανταμείψω τις επιχειρήσεις που επενδύουν στις ΗΠΑ

Τραμπ: Θα ανταμείψω τις επιχειρήσεις που επενδύουν στις ΗΠΑ

Πάνω από το 75% του ρυθμιστικού πλαισίου για τις επιχειρήσεις θα τροποποιηθεί,προανήγγειλε ο νέος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ.

Ειδικότερα, ο κ. Τραμπ επεσήμανε σε εκπροσώπους του εγχώριου επιχειρηματικού κόσμου στο Λευκό Οίκο την υπόσχεσή του για την επαναφορά ορισμένων κανόνων οι οποίοι πλέον “είναι εκτός ελέγχου”.

O Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών υπογράμμισε ότι θα μειώσει από 15% έως 20% τον φορολογικό συντελεστή για τα εταιρικά κέρδη των Η.Π.Α από 35% που είναι αυτή τη στιγμή.

«Θα ανταμείψω τις επιχειρήσεις που επενδύουν εδώ (στις ΗΠΑ), ωστόσο όσες εταιρείες επιλέξουν να επενδύσουν στο εξωτερικό θα υπάρξει επιβολή διασυνοριακού φόρου», διευκρίνισε.

Επιπλέον, ο κ. Τραμπ σημείωσε ότι οι προσπάθειές του για αναδιαπραγμάτευση των εμπορικών συμφωνιών δε σημαίνει πως επιθυμεί να αποχωρήσει η χώρα του από το “ελεύθερο” εμπόριο. «Απλά θέλουμε να φέρουμε πίσω τις επενδύσεις στη χώρα μας… Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα εμπορευόμαστε. Θέλουμε να παράγουμε τα προϊόντα μας εδώ».

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή! Η νέα ηλεκτρονική απάτη που σκαρφίστηκαν επιτήδειοι!

Οι απατεώνες-χάκερ εισέβαλαν στα στοιχεία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ιδιοκτήτριας καταστήματος στην Πάτρα, είδαν ότι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *